viernes, 7 de septiembre de 2012

El Lleida Esportiu acaba la passada temporada amb un superàvit de 2.912,24 euros

· El Lleida Esportiu ha acabat la passada temporada 2011-2012 amb un superàvit de 2.912,24 euros. El president de l’entitat lleidatana, Albert Esteve, ha dit que aquest benefici és gràcies a què “el club està estabilitzat ja que ens basem en la nostra capacitat d’ingrés. 

El començament no va ser fàcil però s’ha pogut tirar endavant. És molt important continuar amb el dèficit 0 perquè ens farà créixer”. Esteve ha fet pública aquesta xifra davant l’alcalde de la ciutat de Lleida, Àngel Ros, que ha vingut a recollir el seu abonament de temporada. El mandatari del club li ha agraït “el compromís, tant per part de l’Ajuntament com de l’alcalde, particularment. És molt important per al club que la gent amb responsabilitat doni aquesta imatge”.

L'alcalde de Lleida i el regidor d'esports de l'ajuntament (Txema Alonso) amb dirigents del club blau // Lleida Esportiu

Per la seua banda, l’alcalde la de ciutat de Lleida, Àngel Ros, ha felicitat als dirigents del club “perquè ens han demostrat que són capaços de tirar endavant i demostrar la viabilitat del Lleida amb aquest superàvit que han anunciat”. El paer en cap també ha afegit que “vull felicitar a l’equip esportiu i a la directiva per fer tot el han fet en aquest any que ha estat tant difícil. Van aconseguir uns resultats socials i esportius excel·lents”. Ros ha manifestat que “s’ha fet un salt qualitatiu en la gestió esportiva”. 

L’alcalde ha volgut parlar també de futur i els hi ha desitjat “molts èxits”. A més, ha anunciat que “la contribució de l’Ajuntament és fixarà en els pressupostos que tancarem abans d’acabar l’any”. També ha explicat que des del consistori “es col·laborarà amb el club en les millores del terreny de joc i de les instal·lacions”.
D'esquerra a dreta, l'alcalde de Lleida (Àngel Ros), el president del Lleida Esportiu (Albert Esteve) i el regidor d'esports a l'ajuntament de Lleida (Txema Alonso) // Lleida Esportiu

El paer en cap ha anunciat que estan “negociant amb espònsors per ajudar a club a que n’hi hagin més”. També ha explicat que des del club “han entès que basar-se en la base ajuda a crear més afició i fer el projecte més sostenible i que s’han de seguir models de gestió rigorosos pel que fa al tema pressupostari”, ha finalitzat l’alcalde de Lleida Àngel Ros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario