sábado, 23 de julio de 2011

Foto i comunicat de l' Equipació del Lleida Esportiu

▪ El club, a través del seu President en Funcions, va signar el passat divendres pel matí un contracte de futur amb la marca esportiva per a les tres properes temporades.

▪ L’acord contempla el subministrament oficial de JOMA per a tots els integrants de la
primera plantilla i els equips del futbol base i l’escola.

▪ La primera equipació mantindrà el color blau a la camiseta i el blanc al pantaló,
mentre que la segona destaca per ser totes les peces bordeus.

El Lleida Esportiu ha acordat amb la marca esportiva JOMA SPORT el subministrament de tot el material d’equipació per a tots els equips que conformen el club. D’aquesta forma, JOMA vestirà durant les properes tres temporades al primer equip i a la resta d’equips del futol base i l’escola.

El president en funcions, Albert Esteve, va mantenir diferents reunions el dijous i el divendres amb diferents empreses d’àmbit esportiu i va signar el divendres al matí un contracte d’imatge integral entre el Lleida Esportiu i JOMA. Aquest acord es va meterialitzar a les instal·lacions d’aquesta marca a Portillo de Toledo (Toledo) amb el president de JOMA SPORT, Fructuoso López.

La primera equipació mantindrà el color blau de la camiseta i el blanc del pantaló, mentre que el segon equipatge serà bordeus, el mateix color que la bandera de Lleida.

L’acord entre el Lleida Esportiu i el JOMA SPORT contempla també una tercera vestimenta de color toronja per a la disputa dels partits. El contracte amb aquesta marca de roba esportiva inclou també material d’entrenament i per al desplaçaments.

El President en Funcions califica aquest contracte “d’un acord segur i de futur per a un projecte que acaba de néixer però que compta amb una gran projecció”. Esteve reconeix que una de les raons per les quals s’han decidit per JOMA ha estat per “la reconeguda trajectòria de la marca en el món de l’esport i el futbol” i, alhora per “la seguretat i les garanties que ens transmetien a l’hora del subministrament de roba la propera setmana per començar a entrenar”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario