domingo, 24 de julio de 2011

Noves renovacions i incorporacions!


EL LLEIDA ESPORTIU FITXA MIKEL AZPARREN I RAMON VERDÚ I
RENOVA ASIER EIZAGUIRRE, JERSON BOSCH, DAVID GIMÉNEZ, DANI
PUJOL I SERGI PALAU

▪ Azparren és un central format al planter de la Reial Socieitat que la darrera temporada
va jugar i ascendir a Segona Divisió A amb el Sabadell.

▪ Verdú és un lateral esquerra procedent del Lorca Atlético CF, equip de la Segona
Divisió B del grup IV, que va disputar 34 partits i va anotar 4 gols.

El Lleida Esportiu ha incorporat a la primera plantilla als defenses Ramón Verdú Montes i Mikel Azparren. Els dos primers fixtatges de l’entitat provenen del Lorca Atlético CF (equip de la Segona Divisió B del grup IV) i del recent ascendit Sabadell. Verdú, nascut a Jérez de la Frontera (Càdis) fa 27 anys, va marcar 4 gols en els 36 partits de lliga que va disputar la passada temporada, dels qual 34 els va jugar des de l’inici i 29 tot complerts. Aquest lateral esquerra medeix 1,84 metres d’alçada i pesa 74 quilograms.

Mikel Azparren té 29 anys i ha sortit del planter de la Reial Societat, equip amb el qual va debutar a Primera Divisió. Entre d’altre equips, abans de jugar amb el Sabadell, aquest jugador basc ha militat a les categories inferiors de l’Espanyol, el Llorca i el Baracaldo. La temporada passada, Azparren va disputar 24 partits, dels quals 21 van ser com a titular, i va marcar 4 gols. Aquest central medeix 1,87 metres i pesa 81 quilograms.

Per al responsable de l’Àrea Esportiva, Jordi Esteve, aquest jugador aportarà “molta profunditat al joc de l’equip, tant en atac com en defensa, ja que compta amb un gran potencial físic”. Tot i ser un jugador que parteix de la zona defensiva, des de la Secretara Tècnica es destaca de Verdú que “es tracta d’un jugador polivalent i amb aptituts tècniques que s’incorpora a l’atac amb solvència i que té un gran xut a pilota parada”.

De Mikel Azparren, Esteve destaca “la seva trajectòria a la catergoria de Segona Divisió B i el seu potencial físic”. Amb aquest fitxatge “l’equip guanyarà amb contundència i fermesa defensiva i amb seguretat àrea”. Un jugador d’aquestes característiques aportará “experiencia i saber estar a les diferents competicions i partits al llarg de la temporada”.
El Lleida Esportiu ha fet efectiva també la renovació de Asier Eizaguirre, David Giménez, Daniel Pujol, Jerson Bosch i Sergi Palau. Tots quatre jugadors afronten una temporada més a les ordres d’Emili Vicente i esperen seguir la seva projecció a la categoria i a l’entitat. La confirmació d’aquests futbolitses, segons Esteve, “reafirma l’aposta del nous gestors del club per la continuïtat del model esportiu i pels futbolistas de casa”. “Es un pas més per mantenir i assegurar l’estrucutra de la passada temporada”, ha afegit.
La Direcció de l’Àrea Esportiva està treballant per seguir renovant futbolistes i incoporant a nous jugadors durant els propers dies. L’objetciu del club és confeccionar una plantilla complerta i competitiva amb la major agilitat.

1 comentario:

  1. aixo comensa a prendre forma!!! Per cert, el Pau Bosch no a renovat?? sabeu si te pensat renovar o te ofertes d'atres llocs...??

    es una peça clau x la defensa d'aqet any!!!

    ResponderEliminar