lunes, 25 de julio de 2011

Primeres declaracions després de l'entrenament per part d'Emili Vicente

▪ L’entrenador Emili Vicente ha donat la benvinguda als divuit futbolistes amb els que
actualment compta el club i es mostra satisfet amb l’actitud de la plantilla

▪ El tècnic desitja que durant les quatre setmanes de pretemporada els jugadors agafin
el millor estat de forma possible de cara a l’inici de la Lliga i evitar les lesions

El Lleida Esportiu ha començat aquest dilluns els entrenaments de pretemporada i ho ha fet amb una doble sessió de treball al terreny de joc de l’Annex del Camp d’Esports. L’entrenador Emili Vicente s’ha marcat com a objectiu arribar a l’inici de Lliga en el millor estat de forma i amb el màxim nivell de competitivitat possible.

La primera jornada de feina ha començat a les 9:30 hores del matí, quan el tècnic Emili Vicente ha donat la benvinguda, un per un, als divuit jugadors amb els que actualment compta el club. Entre ells, els dos fitxatges Mikel Azparren i Ramón Verdú.

Posteriorment, la plantilla ha iniciat la seva activitat amb una sessió eminentment física a l’Annex del Camp d’Esports. Les dobles jornades d’entrenaments seran la tònica habitual durant les quatre setmanes de pretemporada, amb l’objectiu d’arribar a l’inici de la competició, fixat per al 21 d’agost, amb un nivell òptim.


“Era important poder lluitar a Segona B”

Després del primer entrenament del Lleida Esportiu, l’entrenador Emili Vicente ha reconegut que ha estat molt especial. “El més important era poder començar, tenir un camí per davant i poder lluitar a Segona B. Des del club s’ha fet un gran esforç i a la primera sessió ja hem pogut reunir un bon grup de jugadors per poder iniciar el treball”, ha assenyalat. Emili té clar quin ha de ser l’objectiu per a aquestes quatre setmanes de pretemporada: “Intentar agafar el ritme l’abans possible, pensar en no lesionar-nos, fer grup i arribar al dia 21 amb el millor estat de forma”.

Emili ha assegurat també estar molt content amb la plantilla que té a la seva disposició i no ha dubtat en que serà competitiva. “Esperem ser-ho. Els jugadors vénen amb molta il·lusió i els deures fets. I també ajudarà molt als que vinguin de fora el fet que hi hagi un bon grapat de futbolistes de casa”, ha afirmat. En aquest sentit, l’entrenador del

Lleida Esportiu ha volgut agrair que “molts jugadors hagin esperat” i també ha tingut paraules de record pels retirats Eduardo Pérez i Dani Marín, de qui ha dit que “caldrà substituir amb encert, tot i que esperem que el seu esperit segueixi regnant al vestidor”.

D’altra banda, aquest dimarts pel matí s’efectuaran les primeres revisions mèdiques als futbolistes a la clínica Montserrat de Lleida, a partir de les 9:00 hores.

5 comentarios:

  1. Es sap si aquesta tarde entrenen i l'hora? Gràcies per avançat i animar-te a continuar amb aquest web, que va bé.

    ResponderEliminar
  2. Si, avui dimarts entrenen a l'Annex a les 19:00 hores, pots veure-ho en aquest post: http://diaridelsblaus.blogspot.com/2011/07/jaume-delgado-renova-i-ja-es-nou.html

    ResponderEliminar
  3. quant val el carnet de tribuna baixa del lleida esportiu

    ResponderEliminar
  4. En breu farem públics els preus de l'abonament, estem esperant el comunicat oficial del club

    ResponderEliminar