martes, 23 de agosto de 2011

Gran ritme de nous socis en la campanya d'abonaments

En 17 dies hàbils de venda de carnets el club ha arribat als 1.114 abonats

Iguala, pràcticament, el nombre total de socis de la temporada passada

Dels actuals, 833 corresponen a renovacions i 281 a noves altes

El Lleida Esportiu ha superat el miler de socis a les tres setmanes d’haver engegat la campanya d’abonaments per la present temporada. Són 1.114 els seguidors que han mostrat la seva confiança en el projecte que té com a lema “Som i Serem”. Una xifra que iguala, gairebé, el nombre de socis que la temporada passada es van atansar a les oficines a retirar el seu abonament, que van ser 1.352.

D’aquests, 1.114 socis, un total de 833 corresponen a renovacions de la temporada anterior i 281 a noves altes a l’entitat. Des del passat dia 2 d’agost, en 17 dies laborables, el degoteig de seguidors ha estat constant. La mitjana ha estat de 65 persones al dia que han retirat el seu abonament a les oficines del Camp d’Esports.

El responsable de l’Àrea Social del Lleida Esportiu, Òscar Sarramia, ha reconegut que “l’afició s’ha volcat amb nosaltres des del primer moment i aquest és el resultat. Un bon nombre d’aficionats que ens fan costat”. Sarramia també ha assegurat que “des del club treballem i treballarem perquè la massa social augmenti i també per a què la presència de públic al Camp d’Esports sigui cada cop més gran. El diumenge van venir a l’estrena unes 2.500 persones. Cal seguir amb aquest caliu durant la temporada”.

Dissabte, abans del partit, màxima afluència

Abans del primer partit del Lleida Esportiu del passat diumenge contra el Reus els aficionats que van retirar el seu carnet van ser 144, xifra que suposa el dia de més activitat a les oficines del Camp d’Esports en un sol matí.

L’horari d’atenció al soci seguirà sent de 9 a 14 hores de dilluns a divendres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario