viernes, 2 de septiembre de 2011

Declaracions d'Emili Vicente abans del partit contra el Dènia

  • Tindrà les baixes de Casquero i Saife per lesió, però ja podrà comptar amb els darrers reforços Jaume Sobregrau i Juanma Hernández.
  • Emili assegura que “l’equip vol fer les coses bé, però sense ansietat”

L’entrenador del Lleida Esportiu, Emili Vicente, considera que davant del Dénia, aquest diumenge a partir de les 19.00, “l’afició ja es mereix un triomf. La resposta del públic el primer dia va ser excel.lent. Les dades diuen que a Lleida és on va més gent al camp. Volem donar el millor nivell per agrair aquest recolzament per part de l’afició que està amb nosaltres en tot moment. Fins i tot, alguns van venir a Andorra dimecres”.

Emili Vicente en una anterior compareixença de premsa

El tècnic blau també ha destacat que “volem fer les coses bé, millorar en defensa, però sense ansietat. Volem que arribi la primera victòria, però fent les coses bé. Ja hem sumat el primer punt i ara volem aconseguir la primera victòria”. A més, Emili ha remarcat que cal trobar “l’equilibri. Ataquem bé, creem ocasions de perill, però ens hem de mostrar més concentrats quan ens toca defensar. En els dos partits de Lliga hem tingut opcions de guanyar fins al minut 80, però no ha pogut ser. Esperem que aquesta situació es giri a partir de diumenge”.

De cara al partit contra els alacantins, el tècnic no podrà comptar encara amb Carlos Casquero ni Saife a causa de les seves respectives lesions. En canvi, el de la Seu, sí podrà comptar ja amb els dos darrers reforços. Jaume Sobregrau i Juanma Hernández estaran a disposició d’Emili. Sobre els dos jugadors ha comentat que “Juanma ve de fer tota la pretemporada amb el Leganés i arriba en molt bones condicions”. Sobre el nou lateral dret ha dit que “ha vingut amb bon to físic, però sense disputar cap partit”. També ha destacat que amb l’arribada dels dos jugadors “cada jugador podrà jugar en un lloc més favrable”, ha finalitzat l’entrenador lleidatà.

Per altra banda les oficines del club al Camp d’Esports estaran obertes aquest dissabte al matí per tal d’atendre als socis i aficionats del Lleida Esportiu. L’horari d’atenció al públic serà de 9.30 a 14 hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario