viernes, 9 de septiembre de 2011

Declaracions d'Emili Vicente abans del partit de lliga contra l'Andorra de Terol

• L’entrenador, tindrà les baixes de Casquero i Saife per lesió, i els dubtes fins a última hora de Jaume Delgado, Miki Massana, Dani Pujol i Azparren.

• Emili assegura que “tindran un partit molt difícil tot i que l’Andorra de Teruel de jugar aquest dimecres el partit de Copa”


Emili Vicente en una anterior compareixença de premsa

L’entrenador del Lleida Esportiu, Emili Vicente, demana als seus jugadors que millorin el joc mostrat en les primeres jornades de Lliga. El tècnic, que s'ha mostrat cautelós a l’hora de parlar dels 3 punts que estan en joc el proper diumenge a les 7 de la tarda a l’estadi de l’Andorra de Teruel, vol que l’equip tingui afany de superació. “Hem de superar-nos i demostrar que tenim un millor nivell. Estem contents de recuperar els jugadors lesionats encara ens farà més forts”, ha manifestat Vicente.

Per aquest partit de lliga Emili encara no podrà disposar de Casquero ni de Saife que no s’han recuperat de les seues respectives lesions. Jaume Delgado i Miki Massana són dubte ja que arrosseguen molèsties per cops. Mentre, Dani Pujol i Azparren tampoc sabran fins a última si podran jugar diumenge perquè tots dos pateixen esquinços. El tècnic de la Seu és optimista i confia “en poder recuperar un d’ells per aquest partit”.

Pel que fa al rival l’entrenador urgellenc es mostra molt respectuós tot i que els aragonesos han jugat aquest dimecres partit de Copa de Rei. Vicente assegura que “serà un matx difícil. La fatiga del rival estarà compensada amb altres jugadors. Dominen el seu camp i només acusaran el cansament de la Copa del Rei “segons el rítme que marquem nosaltres en el desenvolupament del joc”.

Per últim, el tècnic blau ha manifestat que “l’equip té recursos suficients. S’ha format un bon grup que cada cop té més competitivitat i les posicions estan més equilibrades. Necessitem temps i sacrifici per poder rendir encara més, i això és el que esperem”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario