viernes, 30 de septiembre de 2011

Declaracions d'Emili Vicente abans del partit contra l'Hospitalet

▪ L’entrenador del Lleida Esportiu assegura que “estem en la línia de guanyar solidesa i a casa hem de fer-nos forts”

▪ Emili recorda que “el recolzament de la grada és important per als jugadors”
Emili Vicente en una anterior compareixença de premsa

El tècnic del Lleida Esportiu, Emili Vicente, admet que l’equip “vol tornar al camí de la victòria per treure’s l’espina de la derrota a Maó”. L’entrenador blau també assegura que el resultat a Menorca de la setmana passada “ens fa veure que els equips a casa es fan forts i que hem de seguir en aquesta línia com a locals. Volem ser un equip compacte i trobar l’equilibri necessari per competir a cada partit”.

Vicente també ha destacat la qualitat del rival d’aquest diumenge. “L’Hospitalet té una de les millors plantilles de la categoria. No ha començat bé pel que fa a resultats, però juga molt bé i crea moltes ocasions cada partit. Té homes molt ràpids al davant. Són jugadors amb talent i ofici”, ha comentat l’entrenador lleidatà. L’entrenador ha destacat que “als dos equips ens agrada el joc de creació. Es pot veure un bon partit perque ells i nosaltres juguem i volem jugar i creem ocasions”.

El de la Seu també ha fet una nova crida a l’efició de cara a aquest duel, que serà emès en directe pel canal Esport 3. “A casa hem d’intentar arrossegar el màxim nombre de gent i jugar bé. La gent sap que el recolzament des de la grada és molt important per als jugadors”, ha esmentat l’entrenador blau.

De cara a aquest partit, Emili tindrà les baixes segures de Jorge Jiménez, Juanma Hernández i Dani Pujol. Saife, que avui s’ha entrenat amb normalitat serà dubte fins a última hora. A més, Asier, amb problemes durant la setmana ja està a disposició del tècnic. Per al tècnic, la bona notícia de la setmana és la tornada al treball de grup de Carlos Casquero, tot i què el mateix Emili admet que “encara li falta ritme d’entrenaments i de competició”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario