viernes, 16 de septiembre de 2011

Declaracions d'Emili Vicente abans del partit contra el Terol

• L’entrenador de la Seu tindrà, per diumenge contra el Teruel, les baixes de Casquero i Saife per lesió

• Emili assegura que per aconseguir els 3 punts “hauran de fer bé les coses en defensa i tenir continuïtat en el joc ofesiu tot i que costa molt”

Emili Vicente en una anterior compareixença davant dels medis

L’entrenador del Lleida Esportiu, Emili Vicente, de cara al partit de diumenge a les 18.00 contra el Teruel, vol que “l’afició segueixi confiant en l’equip”. Després de les dues últimes victòries aconseguides, el de la Seu demana el màxim suport als seguidors. “Estem contents amb la gent que ve al camp. Si podem enganxar més gent que es trobi orgullosa d’aquest equip millor”, ha comentat el tècnic lleidatà.

Per confeccionar l’equip titular, Emili també ha assegurat que “el cos tècnic hem de pensar molt bé quins jugadors seran els escollits pel matx d’aquest diumenge davant el CD Teruel”. El tècnic de la Seu ha admès que “cada cop és més complicat fer la convocatòria. Hi ha molta competitivitat a la plantilla i això dóna més riquesa a l’hora de fer les substitucions, però també maldecaps a l’hora de fer la convocatòria”.

Per aquest partit, Vicente tindrà les baixes de Carlos Casquero i Saife. El migcampista ha començat a córrer aquest matí i nota alguna petita molèstia. A més, encara està pendent de més proves mediques per veure com evoluciona la seua lesió muscular. Per la seua banda, el davanter lleidatà tampoc estarà a punt per aquest matx a causa “d’un esquinç molt lleu de primer grau al turmell que es va fer dimecres”, tal com ha manifestat l’entrenador blau.

Amb la resta de jugadors disponibles intentaran “donar continuïtat a la dinámica dels resultats aconseguits en les darreres jornades de lliga, però per aconseguir-ho haurem de córrer i respectar al rival. Ells tenen jugadors experimentats en aquesta categoria que fan molt mal a pilota aturada”, ha dit Emili Vicente.

Pel que fa al nombre de gols encaixats en les quatre primeres jornades el de la Seu assegura que “no ens hem d’obessionar amb els gols en contra. Estem millorant. En l’últim partit vam construir bé en atac i en defensa. Volem jugar bé i agafar confiança. Poc a poc estem corregint els nostres errors”, ha finalitzat Vicente.

No hay comentarios:

Publicar un comentario