martes, 27 de septiembre de 2011

La nova plana web del Lleida Esportiu ja és oficial

▪ Els responsables de l’àrea social estan satisfets amb el resultat final tot i que “encara falten alguns detalls per polir”

▪ La web s’actualitzarà 2 cops al dia
Un dels responsables de l’àrea social del Lleida Esportiu, David Freixes, juntament amb el gerent de màrqueting i vendes de l’empresa IWS, David Casero i Chesko Torres, assessor comercial també d’IWS han presentat aquesta tarda la pàgina web del club. Els responsables del portal www.lleidaesportiu.cat han explicat que “a l’hora de fer la capçalera hem volgut mantenir l’esperit d’aquest projecte esportiu i per aquest motiu hem mantingut l’eslògan en un lloc tant visible del Som i Serem”.

En aquesta pàgina web tots els socis i aficionats podran trobar tota mena d’informacions, ja siguin de caire esportiu o social. “S’actualitzarà dos cops al dia, però si hi ha una informació d’última hora la penjarem a l’instant” assegurava David Freixes, responsable de l’àrea social del club. A més, també ha explicat que al portal del Lleida Esportiu “hi podem trobar el preu dels abonaments d’aquesta temporada”.

Des d’aquest portal també podran accedir a la botiga online. Freixes explicava que “el procés per posar en marxa la botiga està molt avançat. L’obrirem dins el temps previst”.

La pàgina web del club també permet accedir al Facebook “d’aquesta manera la gent pot expressar la seua opinió ja que ha estat feta com un projecte social” han assegurat des de l’empresa IWS. David Freixes també ha recordat que el Lleida Esportiu participarà a la Fira de Sant Miquel que tindrà lloc del 29 de setembre al 2 d’Octubre. El club disposarà d’un estand patrocinat per la marca esportiva Joma on s’hi podran comprar entrades pel partit del diumenge davant l’Hospitalet per 19 euros a tribuna, 13 a lateral i gols i 7 euros els infantils. Els responsables del club esperen poder augmentar el nombre de socis ja que també tindran l’oportunitat de “retirar l’abonament de temporada. Tenim il·lusió per arribar als 2.500 socis” explicava Freixes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario