jueves, 8 de septiembre de 2011

L'Alcalde de Lleida Àngel Ros renova el seu carnet de soci

• El paer en cap destaca “la bona acollida del projecte” per part de la población, en la retirada del seu carnet com a soci.

• El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, es mostra satisfet amb la
resposta del públic.
El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, ha fet entrega aquest matí de l’abonament per aquesta temporada a l’alcalde de la ciutat, Àngel Ros.

El paer en cap s’ha mostrat “satisfet per la bona acollida de l’equip i del projecte per part dels seguidors lleidatans”. Així mateix, Ros ha explicat que “el públic es mou pels sentiments, ja que al llarg de la història el club ha tingut molts noms, però sempre sera el Lleida”.

A més, Ros s’ha mostrat molt satisfet i ha dit que conserva “el mateix número i seient que l’any passat, tot i que sempre que vinc al Camp d’Esports mai m’assec al lloc que tinc”.

Per la seua banda el president Albert Esteve, ha dit que “seguirem treballant per fer gran aquest projecte de ciutat i fer-nos forts en aquesta categoria. Estem contents amb el rítme de la retirada de carnets ja que superem els 1.400 socis que han passat per les oficines del club”.

Esteve també ha recordat la importància del “recolzament de les empreses de la ciutat. El principal objectiu que tenim ara és renovar els contractes amb els patrocinadors de l’any passat. Però també necessitem comptar amb el suport de més col·laboradors”, ha finalitzat.
Anunciar també, que el tècnic del Lleida Esportiu, Emili Vicente, farà la roda de premsa prèvia al partit d’aquest diumenge contra l’Andorra de Teruel demà divendres a les 12 del migdia. Just després de la compareixença els penjarem a diaridelsblaus les seves impressions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario