miércoles, 14 de septiembre de 2011

Última hora sobre l'estat dels lesionats

▪ Carlos Casquero evoluciona favorablement de la seua lesió muscular tot i que el jugador està pendent dels resultats de les útlimes proves que se li han fet

▪ Jorge Giménez pateix una sobrecàrrega als isquiotibials i Saife s’ha torçat el turmell
aquest matí

Foto oficial del Lleida Esportiu // Facebook Lleida Esportiu

Aquesta tarda el cap dels serveis mèdics del Lleida Esportiu, Xavier Peirau, ha passat consulta als jugadors blaus que arrosseguen molèsties.

Concretament ha visitat a Carlos Casquero, Jorge Giménez i Saife. Casquero evoluciona satisfactòriament de la lesió muscular al soli de la cama dreta tot i que encara s’han de conèixer els resultats de les proves que se li han fet avui. Tot i això, l’entrenador de l’equip, Emili Vicente, encara no podrà comptar amb ell pel partit d’aquest cap de setmana al Camp d’Esports contra el Teruel.

El doctor Peirau també ha vist a Jorge Giménez i Saife. Al migcampista valencià li ha detectat una sobrecàrrega als isquiotibials, que necessiten repòs per tal que el jugador pugui participar en el pròxim matx. Per la seva banda, el davanter lleidatà s’ha torçat el turmell en l’entrenament matinal i és dubte per diumenge. El cap dels serveis mèdics no descarta que els dos jugadors estiguin en bones condicions per poder saltar a la gespa en la present jornada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario