viernes, 14 de octubre de 2011

Declaracions d'Emili Vicente abans del partit contra l'Huracán de Valencia

▪ L’entrenador del Lleida Esportiu tindrà les baixes segures de Juanma i Dani Pujol.
▪ Emili Vicente demana el suport del públic “que sempre ha estat amb nosaltres”.

Emili Vicente en una anterior compareixença de premsa

L’entrenador del Lleida Esportiu, Emili Vicente, assegura que “toca mirar endavant, no endarrera i ser positius i tornar ha agafar la dinàmica positiva. Per aquest motiu hem de corregir errors i creure en les nostres virtuts”. El de la Seu ha explicat que “es preveu un partit igualat que es decidirà en els petits detalls, per aquest motiu hem d’estar concentrats els 90 minuts”.

El conjunt entrenat per Emili Vicente tindrà al davant un equip nou en aquesta categoria. Tot i això els valencians estan a la part alta de la taula, fet que no sorprèn al tècnic de la Seu ja que “l’equip està conjuntat i continuen amb la moral de la temporada passada. Però al llarg de la competició és molt difícil continuar amb aquest rendiment”. A més, Emili destaca del rival que “compta amb jugadors amb experiència a la categoria, que saben tenir la pilota i que s’han mostrat forts en defensa ja que han encaixat molt pocs gols”.

Vicente també ha destacat la feina que hauran de fer els seus homes. “Haurem de mantenir un ritme alt de pressió per no deixar-los crear amb facilitat”, ha dit el de la Seu. A més, ha remarcat que “el partit es decidirà per petits detalls. Hem d’incidir en les coses que fem bé i així treballarem la confiança. Però els resultats dolents no ens han de fer canviar la forma de jugar”, ha assegurat.

Els jugadors blaus volen refer-se del cop que van rebre en el darrer partit a casa contra l’Hospitalet. Per aquest motiu, l’entrenador lleidatà ha fet una crida a l’afició pel partit d’aquest diumenge. “Sempre ens han recolzat, tant si les coses han anat bé o malament. Ara més que mai els necessitem, ja que en aquests moments estem en una situació complicada” ha explicat Vicente a la roda de premsa prèvia al partit d’aquest diumenge al Camp d’Esports a partir de les 18:00 hores.

Davant l’Huracán Valencia el tècnic del Lleida Esportiu tindrà les baixes segures de Juanma i Dani Pujol que continuen lesionats. A l’espera de l’entrenament de demà dissabte caldrà veure si Mikel Azparren, Jorge Giménez, Javi Ballesteros i Sergi Palau arriben en condicions per jugar el matx. Amb qui sí podrà comptar Vicente és amb Saife que ja ha rebut l’alta mèdica i durant tota aquesta setmana ha entrenat amb la resta de companys.

No hay comentarios:

Publicar un comentario