miércoles, 26 de octubre de 2011

Tres jugadors de la base del Lleida Esportiu convocats amb la catalana

▪ Alba Llaràs, Francesc Peralta i Genís Morera fan entrenaments a l’INEFC de Barcelona.
▪ Han estat convocats per la selecció catalana sub-16.

Dos jugadors del Cadet A i una jugadora del femení del Lleida Esportiu han estat cridats a la Selecció Catalana sub-16 per participar a les proves de preselecció autonòmica. Es tracta de Francesc Peralta, Genís Morera i Alba Llaràs. Els membres del Cadet A han destacat en aquest inici de temporada gràcies al bon paper de l’equip de Ramon Castellarnau a la Divisió d’Honor. Per la seva banda, la jugadora del femení de Segona Divisió ja és una habitual en aquest tipus de cites.

El coordinador del futbol base del Lleida Esportiu, Juanjo Tenorio, ha valorat positivament aquesta convocatoria de la Catalana. “Tots tres juguen en equips de màxim nivell i, per tant, això fa que tinguin opcions per poder entrar a les convocatòries”, ha assegurat Tenorio. El responsable de la base blava també destaca que “el Cadet ha tingut un molt bon inici de temporada situant-se líder de la seva categoria. Per la seva banda, Llaràs juga en una categoria important tot i la seva joventut ja que només té 15 anys”. La jove futbolista, que ja sap que és això de ser seleccionada, explica que “quan te truquen estàs molt contenta ja que, d’aquesta manera, reconeixen el teu esforç”.

Peralta i Morera s’han presentat aquest dimarts a l’Insitut Nacional d’Educació Física de Catalunya a Barcelona. Allí han participat d’una sessió d’entrenament amb vistes a la seva formació i posterior participació en competicions de la Catalana. Llaràs, per la seva banda, s’ha de desplaçar a Barcelona aquest dimecres.

Des del club, Tenorio espera que els jugadors formin part de les respectives plantilles definitives però assegura que “s’ho han de guanyar". Amb il·lusió i treball poden passar convocatoria, però han de posar de la seva part”, ha comentat el responsable del futbol base del Lleida Esportiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario