sábado, 26 de noviembre de 2011

Declacions d'Emili Vicente abans del partit contra el Gandia

· L’entrenador del Lleida Esportiu, Emili Vicente, ha assegurat aquest divendres que diumenge contra el Gandia “és important aconseguir una victòria per mantenir les distàncies amb la resta d’equips, per aquest motiu hem de seguir treballant. 

· "Necessitem transformar en gol les oportunitats que tenim”.

Emili Vicente en la roda de premsa d'ahir // Lleida Esportiu

El tècnic de la Seu ha explicat en la seva roda de premsa d'ahir que convé guanyar a casa i ho intentarem el diumenge a la tarda contra el Gandía. Així mateix, buscaran el premi a l’esforç que fa l’equip durant la setmana. Tot i això, els d'Emili Vicente no volem guanyar a qualsevol preu, el que volen es fer les coses bé. Segons explica Emili Vicente, fent les coses bé guanyarem partits. Per aquest motiu, segons l'entrenador del Lleida Esportiu, diumenge l'equip ha d'estar ben atent a les jugades de contraatac i de pilota aturada.

Per a aquest partit, l'entrenador blau tindrà les baixes segures de Pere Milla, Dani Pujol i Saife, que es va lesionar aquest divendres en el partit d’anada dels setzens de final de la Copa Federació davant el Badalona. El tècnic de la Seu lamenta la pèrdua d’aquest jove jugador. “És una llàstima el que li està passant. Està afectat anímicament però té als companys i a nosaltres al seu costat per a tot el que necessiti. Aquest cap de setmana li volem dedicar la victòria”, afegeix l'Emili.

Fins a última hora el tècnic de la Seu no sabrà si podrà comptar amb Carlos Casquero que com ja vàrem avançar, sería baixa fins a última hora.
Segons Emili, “Demà, després de l’últim entrenament abans del partit valorarem conjuntament amb els serveis mèdics del club si podrem comptar amb Casquero. Ell es troba millor i té predisposició per jugar aquest partit tan important per a nosaltres. Té molta experiència i qualitat i esperem que aviat pugui aportar la seua experiència".

No hay comentarios:

Publicar un comentario