lunes, 7 de noviembre de 2011

Última hora dels lesionats del Lleida Esportiu

▪ Carlos Casquero està a l’espera d’una ecografia per saber l’abast de la lesió.

▪ Asier pateix una fractura nasal i Jorge Giménez un esquinç lleu.


Diversos jugadors del Lleida Esportiu han passat durant aquest dilluns per la consulta mèdica del club per conèixer les lesions que pateixen després del partit d’aquest diumenge contra l’Olímpic de Xàtiva.

El migcampista Carlos Casquero pateix una lesió muscular a la cuixa esquerra. Els metges del club encara no poden dir quin és l’abast de la seva dolència ja se li ha de practicar una ecografia entre demà dimarts i dimecres, ja que la part afectada està inflamada. Asier Eizaguirre, que va haver de ser substituït en el partit d’aquest diumenge contra el Llagostera abans del quart d’hora de joc per un fort cop al nas, té una fractura nasal. El jugador basc del conjunt blau ha passat aquesta tarda per la consulta dels serveis mèdics i han descartat passar pel quiròfan. El metge li ha col·locat el tàbic al seu lloc, ja que el tenia desviat, i li ha posat una pròtesi per evitar que es mogui.

Per la seua banda, Jorge Giménez, que també ha passat per la consulta del metge aquest matí, se li ha diagnosticat un esquinç lleu del turmell Esquerra –el mateix que es va lesionar fa unes setmanes– i per tant, podria estar a disposició d’Emili Vicente pel proper partit de lliga, que es disputarà diumenge al Camp d’Esports a les 16.30.

A aquestes possibles absències caldrà afegir les baixes segures de Jaume Delgado i José Antonio Méndez “Canario”. Els dos jugadors van veure a la Murta de Xàtiva la cinquena cartolina groga de la temporada hi hauran de complir un partit de sanció per acumulació d’amonestacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario