domingo, 18 de diciembre de 2011

Incorporació de luxe i nova secció al Diari dels Blaus!

Benvolguts usuaris! Avui, tot l'equip del Diari dels Blaus els anunciem una important notícia per a tots nosaltres, es tracta de la col·laboració que hem tancat aquest mateix matí amb en Gerard Costafreda (@gcostafreda), un periodista que a principis de cada mes des del gener, anirà publicant una mena de reportatge de tots els partits del Lleida Esportiu per aquell mateix mes amb l'anàlisi dels encontres i dels rivals, els aspectes clau per aconseguir la victòria... amb tot luxe de detall.
Com dèiem aquesta incorporació es molt bona per a tots ja que suposarà una nova "secció" per a la web on podreu trobar un article amb tota la informació dells partits que ens esperaran, és a dir molts més i bons continguts a més a més de totes les notícies d'última hora que anem publicant dia a dia al diaridelsblaus. Esperem que aquestes col·laboracions no acabin de créixer i cada cop siguem més tant pel que fa al nombre d'usuaris com al de col·laboradors.

Recordeu que per a qualsevol dubte referent a col·laboracions, patrocinis... podeu enviar un correu electrònic a: diaridelsblauslleida@gmail.com, missatge privat al nostre Facebook: http://facebook.com/diaridelsblaus o al Twitter: http://twitter.com/diaridelsblaus.

No hay comentarios:

Publicar un comentario