miércoles, 7 de diciembre de 2011

Última hora sobre l'estat dels lesionats del Lleida Esportiu

· Dani Pujol rep l'alta i Pau en tindrà per dos setmanes després de la lesió de diumenge en el partit davant el Sant Andreu

· Jorge Giménez, principal novetat en la tornada als entrenaments

El jugador del Lleida Esportiu, Dani Pujol, ha començat a treballar amb el grup amb total normalitat en l'entrenament d'aquest dilluns a les instal·lacions del col·legi Terraferma com ja vàrem avançar al nostre twitter. El jugador portava dos setmanes treballant amb la resta de companys, però amb una intensitat inferior ja que encara no estava del tot recuperat de la seva lesió.
A primera hora del matí els serveis mèdics del club li han donat l'alta. Pujol s'ha mostrat molt content per aquesta noticia ja que sobre el terreny de joc "m'he trobat molt bé i tenia moltes ganes de donar-ho tot", ha dit el jove jugador del conjunt blau. Tot i això s'ha lamentat per "no poder xutar a Víctor i Palau ja que l'entrenament de dilluns era de recuperació després del partit d'aquest diumenge a Badalona. És allí on veure si ja no tinc cap molèstia", ha assegurat Pujol.

Per la seva banda, el més problable és que Pau Bosch es perdi els dos partits que queden per acabar l'any. Segons les proves que li han practicat aquest dilluns al matí els seveis mèdics del club, "estarà de baixa dos setmanes", ha assegurat el doctor Xavier Peirau. El de Fondarella, que va haver de ser substituït en el partit que els blaus jugaven aquest diumenge al Camp del Centenari de Badalona en els últims minuts de l'encontre, "pateix un equinç al lligament lateral extern de segon grau al turmell esquerra", ha dit el cap dels serveis mèdics del club, Xavier Peirau.

De totes formes la bona noticia ja confirmada és la recuperació del davanter del Lleida Esportiu, Jorge Giménez que s'ha entrenat amb la resta dels seus companys aquest dimecres en la sessió que l'equip blau ha fet al col.legi Terraferma. L'extrem valencià s'ha exercitat amb total normalitat i el tècnic, Emili Vicente, confia en ell per aquest diumenge per rebre al Sant Andreu. "Ha entrenat bé, amb normalitat, i si no passa res, estarà per jugar contra el Sant Andreu", ha dit l'entrenador del conjunt lleidatà.
A més, el de la Seu no descarta comptar amb Pau Bosch tot i l'esquinç de turmell que pateix com abans anunciávem. "És cert que és difícil que pugui jugar, però ell està treballant fort per veure si arriba. També és cert que treballem amb altres opcions al centre de la defensa, però encara no descartem que pugui jugar. Esperarem a veure com evoluciona el Pau", ha assegurat Vicente.

En canvi, el tècnic ha descartat a Pere Milla per al partit d'aquest diumenge. "Encara hi ha risc amb en Pere Milla i, segurament, el reservarem. En qualsevol caiguda es pot fer mal i no volem arriscar, tot i què té l'alta des de dilluns", ha confirmat l'entrenador.

No hay comentarios:

Publicar un comentario