viernes, 3 de febrero de 2012

El Juvenil A del Lleida Esportiu a per tres punts vitals!

· El Juvenil A del Lleida Esportiu visita aquesta jornada el camp del Manlleu un dels rivals directes dels blaus en la pugna per la permanencia. 

Els de Javi Rey, després de l’empat de la passada jornada contra l’Osca a Gardeny, necessiten el triomf per sortir de la zona vermella de la classificació.

Els dos equips arriben en dinàmiques contraposades i això ho han d’aprofitar els lleidantans. El Manlleu acumula sis jornades sense conéixer la victoria amb 5 derrotes i un empat i amb 17 gols en contra i només 3 a favor, mentre que el Lleida Esportiu ha sumat 7 dels últims 18 punts i només ha rebut tres gols en contra.
Per a aquest partit, el tècnic lleidatà comptarà amb baixes importants, però tot i així, confia en treure “un bon resultat” del camp dels barcelonins. Javi Rey creu que els dos pròxims partits contra dos adversaris que es troven per sota a la classificació són vitals per a l’equip. “Ens hi juguem molt. Hem d’anar pas a pas i no pensar més enllà del pròxim partit. Però sortir d’aquests dos partits amb 6 punts seria un pas de gegant per la permanència”, assegura l’entrenador blau.

A PELS TRES PUNTS!

No hay comentarios:

Publicar un comentario