martes, 14 de febrero de 2012

Lo Marraco Esportiu - Mascota oficial del club

· Lo Marraco Esportiu estarà present en els partits dels diversos equips que formen el Lleida Esportiu.
· Els equips Benjamí D i E han entrenat al Camp d’Esports.

El responsables de l’àrea social i de Lleida Sports & Events, David Freixes i Ramon Folguera respectivament, juntament amb els equips Benjamí D i E de l’escola del Lleida Esportiu, han presentat aquesta tarda la mascota de l’entitat blava. “És una iniciativa enfocada cap als més menuts que té com a objectiu donar més color a la grada”, ha afirmat Freixes. “Aquest nou company estarà present en els partits que el primer equip jugui al Camp d’Esports i en els de la base, ja que són el nostre futur. També ens acompanyarà en alguns dels actes que es duguin a terme”, ha explicat Folguera.

Els dos responsables de l’entitat blava han admès que han escollit la imatge del Marraco perquè “és el símbol de la nostra ciutat, de Lleida. A més d’aquesta imatge tant nostra, també hem decidit que la mascota s’anomeni Lo Marraco Esportiu ja que d’aquesta manera unim, encara més, la ciutat de Lleida amb el Lleida Esportiu”, ha dit Freixes.

Per la seua part, Lo Marraco Esportiu ha explicat que “estic molt content de poder animar a tots els jugadors que formen part del Lleida Esportiu, des dels més menuts fins als més grans. Espero poder transmetre força i alegria tant a la grada com als esportistes que formen part del club”, ha explicat Lo Marraco Esportiu.

Lo Marraco Esportiu amb els jugadors dels equips benjamins del club // Lleida Esportiu

Després de la presentació de Lo Marraco Esportiu, que ha tingut lloc sobre la gespa del Camp d’Esports, els infants del Benjamí D i E, que durant tota l’estona han estat jugant amb la mascota del club, han dut a terme els seu entrenament habitual. Però aquest cop han canviat d’escenari ja que han pogut entrenar a les mateixes instal·lacions que el primer equip.

No hay comentarios:

Publicar un comentario