domingo, 12 de febrero de 2012

OPINIÓ: El futur és nostre

Avui diumenge 12 de febrer i abans de que el Lleida Esportiu jugui el seu partit davant el Teruel i que comptarà amb la presència del selecciondor nacional Vicente del Bosque, des de l'equip del Diari dels Blaus hem decidit estrenar els nous articles d'opinió que ens oferirà el nostre nou col·laborador Íñigo Blanco, un dels periodistes més destacats pel que fa al seguiment del club de la nostra ciutat, el Lleida.
Per estrenar-se ha decidit fer un article d'opinió sota el títol: El futur és nostre i que podreu llegir a continuació:

Amb aquesta frase vull deixar clar que, tot i la greu crisi económica que ens envolta, el futur s’ha de mirar amb optimisme i amb perspectiva, sobretot, en l’esport. Pensar només en l’ara està molt bé, però també cal mirar una mica més enllà, en el demà. Per això, amb el Lleida Esportiu cal tenir paciència en tots els àmbits. Els propers partits poden ser importants. Poden situar a l’equip a la zona alta i fer-nos gaudir en poc temps però cal mirar més enllà, al mes de maig. Si arribem al maig i allarguem la temporada serà meravellós. Però cal mirar més enllà encara, en la propera temporada i en les següents. Aquí, el futur que ha de ser nostre. La planificació és i serà crucial. Per aquest motiu, hem d’estar tranquils, el futur és nostre. Enguany s’ha construit una base sòlida amb un grup de jugadors de la casa amb molt potencial, un grup de jugadors vinguts de fora molt compromesos amb una causa, el futbol a Lleida més enllà del present més immediat.
 

Si el club aconsegueix fer realitat el somni del nostre entrenador, de poder planificar una plantilla amb temps, i amb marge per treballar, aquesta serà la victòria. Pensar en el futur més enllà dels objectius més immediats del dia a dia, de la rutina, dels tres punts de cada jornada. Amb rigor, però també amb sacrifici i amb ganes de créixer i millorar, entre tots, podrem veure i gaudir d’un Lleida amb futur. Per a una ciutat, per a una gent que vol tenir futbol fet a casa, amb vocació de fer créixer jugadors i persones al voltant d’un mateix sentiment, d’uns colors.
Tot això sembla un conte, oi? Fer-lo realitat, en el futur, depèn de tots i totes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario