domingo, 15 de abril de 2012

Prèvia del Gandia - Lleida Esportiu

A continuació us deixem la crònica del partit d'avui del Lleida Esportiu i que ens cedeix el nostre company Jordi Brescó, titulat: Aprofitar l’ambient enrarit per tornar a la zona de play-off

El Lleida visita el camp del Gandia, dissetè classificat i que s’ha plantejat no jugar com a senyal de protesta durant la setmana, amb l’objectiu d’aconseguir tres punts que li permetrien recuperar la tercera plaça.
Imatge corresponent al matx disputat al Camp d'Esports entre el Lleida Esportiu i el Gandia // AraPonent

Finalment, el Lleida disputarà, avui a les 19 h, el partit corresponent a la trenta- quatrena jornada de lliga, davant del Gandia, després d’haver estat tota la setmana a expenses del que decidien els jugadors del conjunt valencià en senyal de protesta per no cobrar en els últims tres mesos. Els locals van decidir deixar la mesura de pressió en absentar-se en l’entrenament del dissabte, i sortir a jugar avui.

El tècnic lleidatà, Emili Vicente, s’ha volgut mantenir al marge dels problemes del rival d’aquesta tarda i vol evitar qualsevol mena de confiança en un partit tan important com el que disputen avui els seus homes. I és que, després de la derrota d’ahir de l’Olímpic al camp del Saragossa B (2-1), el Lleida té l’opció de recuperar la tercera plaça si aconsegueix la victòria. Els blaus es col·locarien dos punts per sobre d’Olímpic i Huracán, a l’espera del que faci el Llagostera davant del Sant Andreu.

De cara al matx, són baixa per lesió Azparren, Sobregrau, Juanma i Casquero. La bona notícia la protagonitza Dani Pujol, que torna a la convocatòria després de la greu lesió que es va fer al tormell. També retorna el màxim realitzador de l’equip, Asier Eizaguirre. La plantilla s’ha mostrat molt motivada de cara al matx. El capità Jerson ha fet de portaveu del vestidor durant aquesta setmana, reconeixent que “seria frustrant no jugar la promoció perquè l’any passat ja ho vam perdre per poc”.

Fitxa tècnica (alineacions probables):
• Gandia: Gerardo; Verdú, San Julián, Alarcón, Garrido; Ismael,
Mauro, Tito, Gervasio; Rafa Belda, Loren
• Lleida Esportiu: Víctor Ibáñez; Barreda, Jerson, Pau, Verdú;
Massana, Jaume; Genís Soldevila, Jorge Giménez; Asier, Imaz.
• Àrbitre: Chavet García
• Dia i hora: Avui a les 19 h
• Estadi: Guillermo Olagüe
• Televisat: Canal Nou 2

No hay comentarios:

Publicar un comentario