jueves, 17 de mayo de 2012

Visita al Camp d'Esports dels joves d'Educasport


· Els nens i nenes han visitat zones emblemàtiques del club.
· Emili Vicente també ha volgut participar i ha ofert una xerrada a la sala de premsa.

Més de quaranta nens i nenes que formen part del programa Educasport han visitat aquest dijous a la tarda les instal·lacions del Camp d’Esports. Els infants, acompanyats del responsable de l’àrea Lleida Sports & Events, Ramon Folguera, i dels educadors, han participat en un tour guiat per les diferents parts que formen l’estadi. Han estat en els espais més emblemàtics del club com per exemple els vestidors, el gimnàs, la sala vip, la sala de premsa o el terreny de joc entre d’altres. La gran majoria ha assegurat que el que més li ha agradat a estat poder saltar al terreny de joc i veure els vestidors dels jugadors.
Joves del programa Educasport a la llotja presidencial del Camp d'Esports // Lleida Esportiu

Ramon Folguera, ha admès que aquesta iniciativa forma part de “l’acte de cloenda del programa Educasport, que es basa en educar mitjançant els valors de l’esport i per aquest motiu hem decidit visitar un estadi de futbol, i com no podia ser d’una altra manera, ha estat el Camp d’Esports, per així poder conèixer una mica més el club de la nostra ciutat”.

Un cop han acabat la visita per les instal·lacions del club blau, els nens i nenes han participat en una xerrada amb l’entrenador del Lleida Esportiu, Emili Vicente, que ha estat acompanyat per un dels capitans i jugador del primer equip, en Miki Massana. El de la Seu i els seu pupil els hi ha explicat la importància de practicar esport i fins i tot els hi ha donat algun consell per poder arribar ha jugar al primer equip. “Si us esforceu algun dia podreu arribar a jugar al Lleida Esportiu ja que valorem molt positivament l’esforç”, ha explicat Emili Vicente.
Miki Massana, Emili Vicente i Ramon Folguera en la xerrada per als joves d'Educasport // Lleida Esportiu

El responsable de fer el tour per les instal·lacions del Camp d’Esports, Ramon Folguera, ha assenyalat que el Lleida Esportiu “vol obrir una col·laboració directa amb el projecte Educasport i per aquest motiu tindrà lloc una donació de roba esportiva per a cada infant i entrenador”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario