jueves, 12 de julio de 2012

Álex Cacho, nou lateral dret per al Lleida Esportiu

· El jugador, natural de Ágreda, ha jugat una mitjana de 35 partits en les darreres 4 temporades. 
· Jordi Esteve: “ha demostrat ser un home molt important en els equips on ha estat”.

                                                            Álex Cacho disputant un partit amb l'Ontinyent // Golsmedia

El Lleida Esportiu reforça l’equip amb una altra incorporació. Es tracta del lateral dret Álex Cacho que signa per 1 temporada amb el conjunt blau. Cacho arriba a l’equip dirigit per Toni Seligrat procedent de l’Ontinyent, que la passada temporada va militar al grup III de Segona divisió B, igual que els del Segrià. La nova peça del Lleida és natural de Ágreda (Soria) i té 24 anys.

Álex Cacho en un partit amb el seu ex-equip // Toni Tortosa

La passada temporada, Álex Cacho va jugar amb l’Ontinyent un total de 3.150 minuts en 35 partits i va anotar 3 gols. El director tècnic del conjunt del Segrià, Jordi Esteve, valora la seua incorporació al club de manera molt positiva. “És un futbolista que ha jugat una mitjana de 35 partits en les darreres 4 temporades en equips com l’Ontinyent i el Sant Andreu”, ha manifestat Esteve.

El nou fitxatge del Lleida fent exercicis d'escalfament amb l'Ontinyent // Lleida Esportiu

Segons Esteve, “Cacho és un jugador jove i amb una amplia experiència en aquesta categoria ja que sempre ha estat en equips punters. Així ho demostren els números pel que fa a partits jugats en les darreres temporades on ha demostrar ser un home molt important en els equips on ha estat. A més, la seva potència el converteix en un jugador que es pot sumar l’atac amb facilitat”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario