martes, 24 de julio de 2012

Biel Medina aposta pel projecte ambiciós del Lleida Esportiu

· El Lleida Esportiu continua amb el torn de les presentacions oficials dels seus nous jugadors. Aquest dimarts li ha tocat el torn al defensa Biel Medina. 
· El de Maó ha assegurat que “tinc moltes ganes de treballar i a aportar il·lusió. No vinc a passejar, tot el contrari, a ajudar i donar-ho tot”. A més, amb la seua experiència ajudarà als joves del planter. “Hi ha molta gent jove i el cos tècnic és molt exigent i té molta ambició”. 

Medina arriba al club amb la intenció de “fer gaudir a la gent i créixer junt. Si es treballa a la llarga els resultats arriben”. A més, ha afirmat que “aquest projecte és ambiciós. Sóc el primer que si el projecte del Lleida no fos seriós o ambiciós no hagués vingut”.

Biel Medina en la seva presentació com a jugador del Lleida Esportiu // Carles Miranda

El nou jugador blau creu que el canvi de grup “és positiu. Són equips, en principi, més seriosos. És un grup molt complicat. Serà un any complicat però hem de treballar”. Personalment ha afegit que “està clar que prefereixo fer-me la foto a estadis com Mendizorroza que en algun altre camp del grup III”.

Medina ha assegurat que “jugar cada 15 dies en aquest estadi és molt important, és un club amb una història darrera molt important. Tothom treballa per sortir a jugar però després l’entrenador decidirà qui jugarà i qui no”, ha explicat el nou jugador del conjunt blau.

El defensa Biel Medina confia i aposta pel projecte del conjunt blau // Carles Miranda

Per la seua banda, el director tècnic del club, Jordi Esteve, ha dit que “Medina jugarà el paper de jugador molt important”. A més, Esteve ha destacat que “ha estat en categories superiors i segur que ens aportarà la seua experiència”. El director esportiu també ha afegit que “esperem el millor de tots els jugadors. Segur que seran molt competitius i engrescaran a l’afició. És un moment molt important per tirar el projecte endavant. De moment la resposta de l’afició és molt positiva”, ha finalitzat Jordi Esteve.

No hay comentarios:

Publicar un comentario