martes, 24 de julio de 2012

Declaracions del davanter Jaime Mata: "Vull ajudar a l'equip a estar en zona de play off"

· El Lleida Esportiu ha presentat aquest dilluns al migdia a Jaime Mata, davanter de 23 anys i natural de Madrid. 
· Mata, que prové del filial del Rayo Vallecano, ha explicat que “espero fer un molt bon treball i marcar força gols. 

Vull ajudar a l’equip a estar el més a dalt possible de la classificació, en zona de play off”. Aquest any el jove jugador passarà de militar en un filial a un primer equip. Aquest canvi no espanta a Mata, que ha afirmat que al llarg de la seua carrera futbolística “he estat en primers equips. Però estar al Lleida em fa estar molt content”.
Jordi Esteve i Jaime Mata atenent als mitjans de comunicació // Lleida Esportiu

El davanter ha assegurat que “una de les coses que més em van atreure per venir al Lleida va ser que és un dels millors llocs on podia anar. Aquests dies ens estem coneixent però veig un grup que està molt bé i tots tenim molt bones expectatives en aquesta temporada”, ha afirmat Mata a la roda de premsa de la seua presentació.
Jaime Mata amb la nova equipació del conjunt blau // Lleida Esportiu 

Mata ha dit que el canvi el grup no l’afectarà perquè “jo em veig molt bé en aquest grup per les meues característiques. M’adaptaré molt bé”. I és que el jugador es caracteritza per “treballar molt i sacrificar-me. Sóc molt pesat amb els defenses dels equips rivals”, ha afegit el jove davanter del conjunt blau.

El davanter Jaime Mata vol aconseguir grans fites al Lleida Esportiu // Lleida Esportiu

Per la seua banda, el director tècnic del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, ha dit que “esperem que tingui molta sort, que marqui molts gols i que ofereixi un bon treball en benefici de l’equip. Li desitgem molta sort de cara a porteria”, ha comentat Esteve en la presentació de Jaime Mata.

No hay comentarios:

Publicar un comentario