viernes, 6 de julio de 2012

"Recolza el club de la teua terra", nova campanya d'abonaments del Lleida Esportiu

Els responsables de l’àrea social del Lleida Esportiu, David Freixes i Òscar Sarramia, han presentat aquest divendres al migdia la nova campanya de socis per a la temporada 2012-2013 sota el lema “Recolza el club de la teua terra”. Els preus dels carnets oscil.len entre els 55 euros per a universitaris, estudiants d’FP i joves (d’11 a 18 anys) fins als 350 del carnet VIP que s’ha creat aquesta temporada.

Els responsables de l'àrea social del club, presentant la campanya d'abonaments // Lleida Esportiu

En la presentació, Sarramia ha explicat que “vam parlar amb socis i aficionats per intercanviar opinions ja que és el sempre ens ha interessat. La gent ens va transmetre orgull, i per aquest motiu vam decidir utilitzar aquest lema, ja que a casa tens un equip amb un colors i una afició”. A més, ha afegit Sarramia que “la fotografia que s’ha utilitzat ens l’ha cedit el fotògraf Gòmez Vidal. Pertany als anys 80 quan hi havia sentiment i orgull de ser del Lleida, sensació que ens han transmès molts dels socis i aficionats amb els que hem parlat”.

L’objectiu que s’han marcat els responsables de l’àrea social del Lleida Esportiu per la temporada que començarà a finals del mes d’agost consisteix en “augmentar la massa social, que la gent continuí recolzant l’equip i que nosaltres millorem”, ha admès Òscar Sarramia.
Els carnets de la propera temporada disposaran de codi de barres // Lleida Esportiu

La retirada de carnets començarà el proper dilluns dia 16 de juliol amb alguna novetat. El canvi més visible és que els abonaments tornaran a tenir codi de barres a la seva credencial, que tornarà a ser de plàstic, com una targeta de crèdit. Per a aquesta propera temporada “s’ha creat el Carnet VIP a causa de la demanda dels socis”, ha explicat David Freixes. Té un cost de 350 euros i permetrà l’accés a la sala VIP del club durant la mitja part en els partits que el conjunt de Toni Seligrat jugui al Camp d’Esports, accés a la llotja en un partit de lliga i accedir a la zona mixta que s’ubicarà a la zona de vestidors. “A causa de l’aforament de la Sala VIP només serà possible fer uns 150 carnets VIP”, ha afegit Freixes.

Els carnets de la zona de tribuna també han patit un petit canvi. “No hi haurà distinció entre les zones de tribuna. Volem que el soci que vulgui pugui escollir una millor localitat a la zona central i baixa de tribuna. Per aquest motiu tota aquesta zona tindrà un preu unificat en 225 euros el carnet normal i 160 els jubilats”, ha dit Freixes. Per la seua banda, les localitats de lateral i gols (150 i 105 euros els jubilats), estudiants universitaris, d’FP i joves (només a lateral i gols a 55 euros), infantil (de 0 a 10 anys, gratuït) i les llotges (295 i 190 els jubilats) tindran el mateix preu que la passada temporada. “Són preus molt competitius per a la Segona B”, ha dit Òscar Sarramia. “Cal tenir present que cada 15 dies al soci li costa el partit només 7 euros”, ha admès David Freixes. A més, “congelem els preus de les entrades dels dies de partits”, ha afegit. Així, doncs, a tribuna costen 20 euros, 14 a lateral i gols i 8 euros als universitaris i infantils sempre que ho demostrin a taquilla a l’hora de retirar l’entrada.
Cartell amb els preus dels abonaments // Lleida Esportiu

El club també vol continuar amb la iniciativa d’invitar les escoles. “Arribarem a totes les escoles de Lleida i comarques perquè els nens que vulguin venir a l’estadi ho puguin fer”, ha explicat David Freixes. “Volem incrementar el número de socis i apostar per la gent jove, gent que sent el Lleida”, ha afegit Freixes. La passada temporada el club va acabar amb 3.119 socis.

No hay comentarios:

Publicar un comentario