viernes, 24 de agosto de 2012

Declaracions de Toni Seligrat abans del partit contra el Peña Sport

· L’entrenador del Lleida Esportiu, Toni Seligrat, ha assegurat a la roda de premsa prèvia al primer partit de lliga que tindrà lloc el diumenge a partir de els 21:00 hores contra el Peña Sport que “l’equip arriba molt bé a aquesta primera jornada de Lliga. 
· Hem treballat molt i la gent ha assimilat el treball. 

Potser ens falta conjuntar una mica, però estem a un bon nivell per afrontar el primer partit de la competició. Entre els jugadors hi ha un nivell homogeni, sense diferències”, per afrontar amb garanties l’estrena.
Toni Seligrat en la seva primera compareixença de premsa abans d'un partit de Lliga // Lleida Esportiu

El tècnic ha admès que “ara ja hi ha punts en joc i hem d’intentar guanyar-los. Els més importants són els de casa. Voldria guanyar tots els partits de casa perquè l’afició no segueix en massa a l’equip quan juga fora”. A més, el valencià ha afegit que “el debut somiat seria guanyar i que el públic marxi content del bon treball que ha fet l’equip”. Seligrat té molt present que “a Segona B si no fas les coses bé perds. Per estadística costa menys guanyar a casa que a fora”. 

Pel que fa al primer rival de la temporada 2012-2013, el tècnic valencià ha explicat que gràcies als “mitjans audiovisuals i que hem anat a veure algun partit del Peña Sport, no ens és desconegut, tot i que els partits de pretemporada són enganyosos ja que són per agafar ritme i minuts. Amb tot, hem tret conclusions”. Seligrat ha apuntat que el Peña Sport “és un equip amb un entrenador que ja porta dos temporades i, a més, va acabar primer de grup. Vindran amb una dinàmica guanyadora, de confiança. Compten amb el mateix entrenador i jugadors i, a més, s’han reforçat”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario