domingo, 9 de septiembre de 2012

Declaracions de David Viñes (Entrenador del Lleida Esportiu Femení): “Tenim una plantilla molt jove però ben preparada”.

· El nou tècnic de l’equip femení del Lleida Esportiu, David Viñes, afronta la nova temporada amb “molta il.lusió i amb un bonic repte per endavant”. 

El conjunt lleidatà debuta aquest diumenge contra el Sant Andreu (12.00 Gardeny). L’entrenador blau considera que en aquest nou curs “salvar la categoria és l’objectiu principal. Un cop la tinguem ja veurem a què podem aspirar”.

Plantilla de l'equip Femení del Lleida Esportiu // Lleida Esportiu

Viñes, que comandarà al conjunt femení en la seva setena temporada a la Segona Divisió afronta el campionat “amb moltes ganes. La plantilla és molt jove, amb una mitjana d’edat de 19 anys. Però estan preparades per assumir el repte.”

A més, el tècnic lleidatà té clar que amb la creació del Femení B, “l’altre objectiu esportiu de la temporada és que les jugadores del segon equip puguin tenir protagonisme amb el primer equip i que tinguin una motivació extra per estar al club”. Així, diverses jugadores del filial femení han fet la pretemporada amb el Femení A.

No hay comentarios:

Publicar un comentario