viernes, 22 de julio de 2011

El Lleida Esportiu renova Miki Massana i Jesús Imaz

▪ El migcampista i el davanter, de 22 i 21 anys respectivament, han signat un contracte amb una duració d’una temporada.

▪ Per al Director Esportiu, Miki es “un líder al camp i un referent per al vestuari que no ens podíem permetre el luxe de deixar escapar” i Imaz “un jugador que aquest any explotarà futbolísticament”

▪ Els dirigents del Lleida Esportiu confien en poder anunciar la renovació de
l’Emili Vicente i el seu cos tècnic en els propers dies.

El Lleida Esportiu ha començat avui la seva ronda de renovacions per confeccionar la plantilla per a la temporada 2011/2012. Els futbolistas Miki Massana i Jesús Imaz s’han convertit en els primers jugador que s’han incorporat a la plantilla del club lleidatà.

El migcampista, de 22 anys, ha renovat per un any i afrontarà la seva quarta temporada vestint la camiseta del club. Per al director esportiu, Jordi Esteve, Massana és “un futbolista vital per al present i el futur del Lleida Esportiu”. Apunta, alhora, que aquest jugador “és un líder al camp i un referent per al vestuari que no ens podíem permetre el luxe de deixar escapar”.

El davanter Jesús Imaz, de 21 anys, ha signat un contracte amb una duració d’una temporada amb el Lleida Esportiu. En opinió d’Esteve, el jugador del planter representa “un futbolista que aquest any ha d’explotar futbolísticament”. El responsable de l’Àrea Esportiva afirma que “Imaz és un jugador amb el qual el club i la Secretaria Tècnica ha depositat una gran confiança” i creu que aquesta temporada “ha d’aconseguir més minuts, seguir creixent com a jugador i ha de consolidar-se a la categoria”.

En els propes dies, la Direcció Esportiva confia seguir anunciant renovacions i noves incoporacions que complementin l’equip. Les intencions del club és assegurar i reafirmar en les próximes hores la contuinuïtat de la majoria dels jugadors de la passada temporada.

El club ha mantingut vàries reunions amb l’entrenador Emili Vicente i el seu cos tècnic i ja existeix un acord entre les dues parts. Els dirigents del Lleida Esportiu confien poder anunciar aquesta renovació en les propers hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario