viernes, 22 de julio de 2011

El Lleida Esportiu ja té les claus del Camp d'Esports

▪ El club lleidatà viu una jornada històrica amb el traspàs de poders, que permetrà
agilitzar tots els tràmits administratius i esportius

▪ L’acte de presa de possessió ha estat presidit per l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, que
ha ratificat el suport incondicional de l’ajuntament cap a l’entitat esportiva

▪ El Lleida Esportiu, un cop ha rebut les claus dels despatxos, ja ha mantingut la
primera reunió amb els treballadors

El Lleida Esportiu ha viscut aquest divendres una jornada històrica amb la culminació del traspàs de poders, que s’ha escenificat amb la participació de la Paeria i l’administració concursal de la UE Lleida SAD al Camp d’Esports. El club ja ha pres possessió dels despatxos de l’estadi, circumstància que permetrà agilitzar tots els tràmits administratius i esportius iniciats les darreres setmanes.

A les deu del matí, els administradors concursals han entregat les claus del Camp d’Esports a l’alcalde de Lleida Àngel Ros, que és qui les ha donat a Jordi Esteve, com a representant del Lleida Esportiu. El Paer en Cap ha ratificat “l’absolut recolzament” de la seva institució al nou club de futbol i ha volgut enviar els seus “millors desitjos esportius”.

“Un moment molt especial”

Per la seva part, el director esportiu del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, després d’agraïr la feina dels administradors concursals i el suport rebut en tot moment per l’alcalde de la ciutat, no ha dubtat en qualificar el dia “d’històric”. “És un moment molt especial. Ha estat un procés llarg i en el que s’ha fet un gran treball d’equip. Ho afrontem amb molta responsabilitat per tenir un futur ple d’èxits esportius”, assenyala. Esteve, però, ha reiterat que ara el que toca “és treballar, marcar objectius i assentar les bases del futur”. En aquest sentit, la planificació esportiva és el primer objectiu i, en conseqüència, ara és “el primer equip qui marca el ritme del club”. Així, el proper dilluns la plantilla professional començarà els primers entrenaments de la pretemporada.

El Lleida Esportiu, representat pel director Jordi Esteve, l’assessor jurídic Sebastià Mothe, l’economista Albert Jover i els responsables de l’àrea social David Freixas i Oscar Serramias, també ha mantingut la primera reunió amb els treballadors del club. Ha estat una primera presa de contacte en la que, per part del club, s’ha volgut transmetre tranquil·litat i confiança en el projecte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario