miércoles, 27 de julio de 2011

El porter Víctor Ibáñez i el migcampista Méndez "Canario" fitxen pel Lleida Esportiu

▪ Méndez “Canario” és un migcampista talentós que ve de l’Sporting Mahonés, mentre que Víctor Ibáñez arriba de defensar la porteria de l’Eibar.

▪ Formats tots dos al planter del RCD Espanyol, aquest dimecres ja s’han incorporat
als entrenaments.

El Lleida Esportiu ha tancat aquest matí els fitxatges dels futbolistes Canario i Víctor Ibáñez. El primer és un migcampista que arriba procedent de l’Sporting Mahonés del grup III de Segona B, mentre que el segon és un porter que la passada temporada va jugar cedit al Castellón i a l’Eibar. Tots dos jugadors es van formar a les categories inferiors del RCD Espanyol.
José Antonio Méndez Monroy “Canario” va néixer fa 22 anys a Santa Lucía de Tirajana (Gran Canaria), fa 1,72 metres d’alçada i pesa 70 quilograms. És un migcampista esquerrà que pot jugar tant de pivot organitzador com de mitja punta. Després de destacar a les categories inferiors del RCD Espanyol, el club blanc-i-blau el va cedir a l’Sporting Mahonés l’estiu passat, on ha estat un jugador molt important.

Ha jugat un total de 37 partits de Lliga -30 com a titular-, disputant 2.857 minuts de joc i marcant 6 gols. Ha estat enguany el tercer màxim golejador de l’Sporting Mahonés i el tercer futbolista més utilitzat de la plantilla.

Per la seva part, Víctor Ibáñez Pascual és un prometedor porter barceloní de 22 anys, format també a les categories inferiors del RCD Espanyol. Fa 1,91 metres d’alçada i la temporada passada el club blanc-i-blau el va cedir al Castellón i a l’Eibar del grup II de Segona B, on va arribar a la segona volta de la competició. Víctor Ibáñez va ser un dels futbolistes destacats de l’Espanyol B la temporada 2009-2010. Aquella Lliga va jugar un total de 31 partits i va encaixar 35 gols. El nou porter del Lleida Esportiu també va passar per les categories inferiors del FC Barcelona.

Els dos futbolistes seran presentats en breu de forma oficial als mitjans de comunicació. El Director Esportiu, Jordi Esteve, ha destacat la importància del fitxatge d’Ibáñez ja que “amb aquesta incoproació la porteria està coberta”. “La porteria era una de les prioritats del cos tècnic després de la sortida de l’Eduardo i en aquest moment ja la tenim ressolta”. Esteve ha assegurat que “Ibáñez és un jugador que destacar per la seva seguretat i sobrietat sota els pals”. Pel que fa al migcampista Mendez “Canario”, des de la Secretaría Técnica han ressaltat “seva habilitat amb la pilota als peus i el seu talent”.

“Esperem molt d’aquest jugador al llarg de la temporada. Es tracta d’un futbolista que ha de trencar els partits i marcar la diferència en els moments més difícils”, ha afegit Esteve.

No hay comentarios:

Publicar un comentario