martes, 26 de julio de 2011

Azparren i Verdú arriben amb ganes d'assolir fites importants

▪ Els dos primers fitxatges blaus asseguren venir atrets pel projecte del club lleidatà i amb l’esperança de fer “coses importants”

▪ Azparren es defineix com un central esquerrà contundent i amb bon tracte de pilota

▪ Ramón Verdú és un lateral amb vocació ofensiva que acostuma a marcar uns quants gols de falta cada temporada
Els nous fitxatges del Lleida Esportiu, els defenses Mikel Azparren i Ramón Verdú, s’han mostrat molt satisfets i il·lusionats per poder vestir la samarreta blava al Camp d’Esports la propera temporada. Tots dos futbolistes, malgrat viure un estiu atípic, estan esperançats en poder aconseguir grans coses amb el seu nou equip.

Azparren i Verdú han estat presentats oficialment als mitjans de comunicació aquest dimarts, en un acte en què han estat acompanyats pel responsable de l’àrea social de l’entitat David Freixes.

Mikel Azparren ha reconegut que jugar al Lleida Esportiu “era una molt bona opció” i que ha signat “molt atret pel projecte del club” i per les bones referències del seu company Asier Eizaguirre, amb qui ha coincidit un total de quatre temporades de la seva carrera esportiva al filial de la Reial Societat i al Barakaldo. Azparren té 30 anys i arriba procedent del Sabadell, equip amb el que enguany ha assolit l’ascens a la Segona Divisió A.

Precisament, “experiència i treball” és el que aportarà el jugador al Lleida Esportiu. “Sóc un central esquerrà, contundent, i al que li agrada sortir amb la pilota jugada, tot i que tampoc m’agrada complicar-me la vida”, s’ha definit. Pel que fa objectius, Azparren ho té clar: “Seran el curt i el mig termini els que els marcaran. Venim a treballar i tenim la porta oberta a tot, però ara encara no ens podem fixar metes”. Això sí, el defensa basc elogia el vestidor que s’ha trobat i ha assegurat que “amb la bona predisposició que té tothom, tot sortirà molt bé”. “Volem començar molt forts”, ha afegit.

Per la seva part, Ramón Verdú ha afirmat arribar a Lleida “amb molta il·lusió” i carregat de bones referències “del club, de la ciutat, de l’afició i de l’entrenador”. “Tinc moltes ganes de fer coses importants, sobretot, després de la gran temporada que l’equip va fer l’any passat en que va estar a punt de disputar el play off d’ascens”, ha assenyalat.

El futbolista, natural de Jerez de la Frontera i de 26 anys, és, tal com es defineix, “un lateral esquerre al que li agrada molt incorporar-se ofensivament”. També ha reconegut ser un expert llançador de faltes i penals. “Acostumo a marcar uns quants gols de falta cada any”, ha dit. El primer objectiu per a Ramón Verdú és agafar la forma l’abans possible. “La pretemporada és una mica atípica, però segur que l’equip arribarà bé i esperem tenir un bon inici de Lliga”, ha desitjat.
Després de la roda de premsa de presentació, Mikel Azparren i Ramón Verdú han trepitjat per primer cop la gespa del Camp d’Esports, atenent les peticions dels mitjans gràfics.

No hay comentarios:

Publicar un comentario