sábado, 23 de julio de 2011

Emili Vicente i el seu cos tècnic renoven pel Lleida Esportiu

▪ L’entrenador i el seus col·laboradors s’han compromés amb l’entitat lleidatana amb un contracte d’un any per a la propera temporada. ▪ “Ara tocar treballar dur per ajudar que el projecte s’estructuri, consolidar la categoria i construir abans possible un grup competitiu per assolir les fites marcades”, ha indicat Emili Vicente. ▪ Jordi Esteve ha afirmat que “amb les incoporacions d’Emili, Gil i Gomila el club ha aconseguit incorpora la peça angular del projecte”

El Lleida Esportiu ha tancat la renovació de l’Emili Vicente i els seus col·laboradors Josep Gil i Miquel Gomila. L’entrenador i el cos tècnic van signar ahir a última hora de la tarda el contracte que els vincula un any més al club. L’acord que s’ha arribat entre l’entitat i el cos tècnic estableix un nou lligam amb el nou projecte del Lleida Esportiu per a la temporada 2011/2012.

Emili Vicente s’ha mostrat “molt il·lusionat amb el projecte i confiat amb les persones que estan al capdavant”. El tècnic del Lleida Esportiu ha manifestat que “el cos tècnic està molt agraït per la confiança mostrada pels nous responsables del club i per haver fet tot el que s’ha fet per salvar el futbol professional i el de base a Lleida”. Emili ha indicat que en aquests moments “tocar treballar dur per ajudar que el projecte s’estructuri” i haafegit t que els obectius “són consolidar la categoria i treballar dia a dia per fer construir abans possible un grup competitiu per assolir les fites marcades”.

Amb la confirmació de les renovacions d’Emili Vicente, Josep Gil i Miquel Gomila, “el club ha aconseguit incorpora la peça angular del nostre projecte”, asegura Jordi Esteve, director esportiu. El responsable d’aquesta àrea ha indicat que “una de les prioritats de l’equip gestor era, des del principi, comptar amb l’Emili i el seu cos tècnic, ja que es tracta d’uns professionals que coneixen la categoria i saben rendibilitzar al màxim els recursos de l’equip”. “La seva participació és determinant per assolir els objectius i realitzar una temporada satisfactòria”, ha destacat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario