martes, 26 de julio de 2011

Jaume Delgado renova i ja és nou jugador del Lleida Esportiu

▪ Jaume Delgado signa el seu nou contracte amb el club lleidatà i s’incorpora ja als
entrenaments amb la resta de companys.

▪ El migcampista ha estat una de les peces clau de l’equip d’Emili les tres darreres
temporades.
El Lleida Esportiu ha aconseguit tancar aquest dimarts la renovació del migcampista Jaume Delgado. El jugador, un cop signat el nou contracte, s’incorporarà ja als entrenaments que l’equip té previst dur a terme aquest dimarts per la tarda, a partir de les 19:00 hores, a l’Annex.

Jaume Delgado és una de les peces clau en el sistema de joc d’Emili Vicente. De fet, en les tres últimes temporades ha estat un titular indiscutible i des de fa un parell d’anys ostenta una de les capitanies. Els seus números de les tres darreres campanyes ho diuen tot: ha jugat un total de 107 partits de Lliga de 114 possibles i només en una ocasió ho va fer sortint des de la banqueta. La temporada passada només es va perdre un partit –per sanció- i va acumular 3.267 minuts de joc. El migcampista barceloní és, després del porter Eduardo Pérez, el futbolista més utilitzat per Emili Vicente, des de que és l’entrenador al Camp d’Esports.

Jaume Delgado té 28 anys i va arribar a Lleida l’estiu del 2008 procedent del Logroñés. És un futbolista format al planter del RCD Espanyol.

No hay comentarios:

Publicar un comentario