lunes, 25 de julio de 2011

Jorge Jiménez (Migcampista de l'Alcoyano) fitxat pel Lleida Esportiu


▪ Jorge Giménez es converteix en el tercer fitxatge del club i arriba després d’haver
assolit l’ascens a Segona A amb el conjunt de la Comunitat Valenciana.

▪És un interior dret que destaca per la seva mobilitat i la seva facilitat golejadora.


El Lleida Esportiu ha concretat un nou reforç de cara a la propera temporada. Es tracta del migcampista Jorge Giménez Artuñedo, que arriba procedent de l’Alcoyano, equip amb el que enguany ha assolit l’ascens a la Segona Divisió A. El nou jugador blau va néixer a Bétera, a València, fa 26 anys, fa 1,70 metres d’alçada, pesa 68 quilograms i es desenvolupa majoritàriament per la banda dreta.

Amb l’Alcoyano ha disputat aquesta temporada un total de 16 partits de Lliga, 7 d’ells sortint en l’onze inicial. La temporada anterior, a la 2009-2010, Jorge Giménez va ser un dels destacats del Dénia, equip que es va quedar a un sol pas de disputar el play off d’ascens a Segona A. Amb els grocs va ser, amb 8 dianes, el segon màxim golejador de l’equip.

El futbolista destaca per la seva mobilitat, el seu bon driblatge i per un bon olfacte de gol. És, en definitiva, un jugador força desequilibrant que es va formar a les categories inferiors del Valencia CF. Després de militar al filial valencianista, Jorge Giménez va passar per equips com el Benidorm o l’Olímpic de Xàtiva abans de recalar al Dénia.

El responsable de l’Àrea Esportiva, Jordi Esteve, ha afirmat que “és el futbolista que ens cobrirà l’atac per la banda dreta i ens aportarà una gran verticalitat i velocitat en atac”. La seva trajectòria a l’Alcoyano i la seva participació en diferents ascensos en els darrers temporades representa “un aval per assolir els objectius esportius d’aquest, que són consolidar la categoria”. “Giménez és un jugador de banda ràpid i molt desequilibrant que ens anirà molt bé trencar els partits més difícils i igualats de la temporada”, ha fegit Esteve.

2 comentarios: