jueves, 28 de julio de 2011

Pau Bosch renova pel Lleida Esportiu

▪ El defensa Pau Bosch ha signat per 1 temporada i és el nové jugador que formava part de la plantilla de la temporada passada que acepta la renovación pel Lleida Esportiu.
▪ Amb la confirmación d’aquest futbolista, el cos tècnic compta ja amb un total de 14 jugadors de la primera plantila a la seva disposició.

El defensa Pau Bosch s’ha compromès per una temporada amb el Lleida Esportiu. D’aquesta manera, el jugador de la Fondarella segueix les passes d’altres jugadors lleidatans que han decidit seguir a les ordres d’Emili Vicente per al nou projecte de l’entitat. Aquest futbolista es converteix en el seté jugador que formava part de la plantilla de la temporada passada que accepta la renovació pel Lleida Esportiu.

Amb la confirmació d’aquest futbolista, el cos tècnic compta ja amb un total de 14 jugadors de la primera plantila a la seva disposició.

Aquesta será la tercera temporada de Bosch al primer equip blau. Format al planter lleidatà, pot jugar de lateral dret i de central. La passada campanya el futbolista es va convertir en un dels referents de la defensa on va arribar a jugar tots els minuts dels primers 23 partits de Lliga de manera consecutiva. Al final de temporada, Bosch va sumar més de 2.500 minuts al campionat i un total de 29 partits disputats.

El secretari tècnic del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, ha valorat molt positivament la seva continuïtat. “És un jugador important per a l’equip, pel club i per la defensa. És un dels futbolistes amb més coratge, un dels referents de l’afició i un dels que ha progressat de forma més satisfactòria en les darreres temporades”. Esteve ha assegurat que “aquest tipus de defensa, contundents i amb una bona soritda de pilota, aporta un valor determinant per a l’equip”. El Director Esportiu ha destacat que “la versalitat de Bosch dóna moltes opcions a la defensa.” Ha afegit que amb la confirmació d’aquest jugador “la defensa està tancada i preparada per surtir a competir”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario