viernes, 29 de julio de 2011

Tots els detalls de la campanya d'abonaments

▪ El club introdueix una rebaixa del preu dels carnets amb l’objectiu d’incrementar la seva massa social i atreure el públic més jove al Camp d’Esports.

▪ L’entitat respectarà l’antiguitat i la localitat dels socis de la UE Lleida SAD i els
abonaments per a la nova temporada es posaran a la venda a les oficines que el club té a l’estadi.

▪ La imatge de la campanya, batejada amb l’slògan “Som i serem”, fa referència al
càntic espontani dels aficionats a l’últim partit de la Lliga passada al Camp d’Esports
El Lleida Esportiu posarà en marxa el proper dimarts 2 d’agost la campanya de venda d’abonaments per a la temporada 2011-2012. Sota el lema “Som i serem”, el club confia en assolir i consolidar les mateixes xifres de socis que l’últim any i incrementar la presència de públic jove al Camp d’Esports. Per aconseguir-ho, l’entitat lleidatana fa una aposta ferma per la continuïtat i per la conservació del patrimoni cultural del principal club de futbol de la ciutat i de la província.

Aquesta aposta es pot comprovar, per exemple, en la voluntat del Lleida Esportiu de respectar l’antiguitat i el seient dels socis de la Unió Esportiva Lleida SAD que acudeixin a les oficines a renovar el seu carnet. I també, en la imatge de la campanya, batejada amb l’slògan “Som i serem”, fent referència al càntic espontani dels aficionats a l’últim partit de la Lliga passada al Camp d’Esports. Així, els diferents cartells publicitaris constitueixen tot un homenatge a la història del Lleida i als seus aficionats. I el missatge és clar: malgrat els esdeveniments, la història del Lleida continua. Per a més detalls dels preus, clica a la imatge inferior:
Rebaixa de preus:

Un altre dels atractius de la campanya és que el Lleida Esportiu ha abaixat els preus dels carnets respecte a la temporada passada i oscil·laran entre els 295 euros que costarà la Tribuna Alta Central i els 55 dels carnets Jove i Universitari. Amb la voluntat d’atreure el públic més jove, el club ha decidit que el carnet Infantil (de 0 a 15 anys) sigui gratuït. El Lleida Esportiu també estrena una nova modalitat de vinculació amb el club: la del carnet de simpatitzant que, al preu de 10 euros, dóna dret a assistir a dos partits de Lliga al Camp d’Esports.

La retirada de l’abonament ha de ser presencial, a les oficines que el club té a l’estadi. Els nous socis han d’aportar el DNI i la documentació acreditativa de la seva condició de jubilat o universitari, en el cas d’acollir-se en una d’aquestes modalitats. Cal destacar també que els abonats rebran, amb la retirada del carnet, una samarreta exclusiva de regal.

5 comentarios:

  1. Quin seran els horaris? Es podrà anar a fer-se soci en dissabte?

    ResponderEliminar
  2. m'agrada com ho estan fen fins ara els nous directius!!! I molt! Estan pensan en el soci, i fen tot el possible xq el jovent vingui al camp... preus baixos, regal de samarreta...bff m'agrada i pinte bee!! Jo esqe soc molt optimista:D

    FORÇA LLEIDA!

    ResponderEliminar
  3. de moment tot fa bona pinta, espero que tot continui igual i disfrutem aquesta nova temporada amb el LLEIDA

    La samarreta està força be

    ResponderEliminar
  4. els partits al camp del balafia i at segre caldra ensenyar el carnet de soci per veure el lleida esportiu?

    ResponderEliminar
  5. No és necessari, són partits oberts al públic

    ResponderEliminar