viernes, 5 de agosto de 2011

Carlos Casquero fitxa pel Lleida Esportiu

▪ Es tracta d’un pivot organitzador, internacional sub-19 en el seu moment, i que també pot actuar de central.

▪ Va debutar al primer equip de l’Sporting de Gijón, però va destacar al Leganés, d’on
va ser fitxat per un equip de la primera divisió de Romania.

▪ Es caracteritza, a més, per comptar amb una bona sortida de pilota i per ser un bon
llançador de faltes.
El Lleida Esportiu ha concretat el seu setè fitxatge de cara a la propera temporada. Es tracta del migcampista Carlos Casquero, un jugador que arriba al club lleidatà procedent de l’ExtremaduraUD, del grup I de la Segona divisió B. El nou futbolista blau té 29 anys i és un pivot organitzador que també pot jugar a l’eix de la defensa. Té una bona sortida de pilota i és un bon llançador de faltes. Format a les categories inferiors de l’Oviedo i de l’Sporting de Gijón, va arribar a ser internacional sub-19.

Carlos Agustín Casquero Ruiz va néixer accidentalment a Sant Boi de Llobregat (la infància la va passar a Puertollano), però futbolísticament, es va donar a conèixer a Gijón, quan a la temporada 2003-2004, amb 22 anys, va debutar a Segona A amb el primer equip de l’Sporting, recomanat per l’aleshores secretari tècnic Marcelino García Toral. Casquero va jugar cedit després en equips com l’Hércules o el Jaén, però on realment va destacar va ser al Leganés. Les seves bones actuacions al conjunt madrileny van motivar el seu fitxatge la temporada passada pel Targu Mures, un equip de la primera divisió de Romania. El nou futbolista del Lleida Esportiu va tornar a Espanya mesos després per fitxar al mercat d’hivern per l’Extremadura UD. Amb el conjunt d’Almendralejo, Casquero va jugar un total de 848 minuts, repartits en 12 partits de Lliga.
Casquero, que en breu serà presentat oficialment als mitjans de comunicació, ja s’entrena a les ordres d’Emili Vicente. Fa 1,80 metres d’alçada i pesa 79 quilograms.

No hay comentarios:

Publicar un comentario