viernes, 5 de agosto de 2011

Javi Ballesteros presentat a la gespa del Camp d'Esports

▪ El nou davanter del club lleidatà va estar a punt de pujar a Segona divisió A amb el Lugo aquest mateix estiu.

▪ Ballesteros no promet una xifra de gols, però assegura que signaria marcar al primer
partit contra el Reus i aconseguir la victòria.
El davanter del Lleida Esportiu Javi Ballesteros arriba al Camp d’Esports “amb la intenció de, sobretot, ajudar a l’equip”. Ell està cridat a ser el referent en atac, però Ballesteros no ha volgut prometre, en la seva presentació oficial davant dels mitjans de comunicació, una xifra concreta de gols. “Signo marcar el primer contra el Reus, guanyar, i, després, anar partit a partit. Ja es veurà”, ha assenyalat.
El davanter de Montamartos (Zamora) va estar a punt de pujar aquest estiu amb el Lugo a Segona A, categoria que coneix després del seu pas per l’Eibar l’any 2009, que el va fitxar del Guijuelo al marcar 19 gols en pràcticament una sola volta de competició. Amb la samarreta del Lleida Esportiu, Javi Ballesteros espera repetir èxits. “El que es va fer amb el Lugo és realment difícil, però a veure si almenys ho podem igualar. Per això estem aquí”, no ha dubtat en afirmar el nou davanter blau, que està “encantat”amb el seu fitxatge. “El Lleida sempre ha estat un club que m’ha agradat. Té un bon estadi, molta història, un bon equip i molt al darrera”, ha reconegut.
Sobre Javi Ballesteros recaurà, en bona part, la responsabilitat de marcar, un repte que no l’espanta. “Per això he vingut. Per a aportar a l’equip, marcar gols i ajudar als meus companys a aconseguir victòries”, ha dit. Sobre el primer partit de Lliga contra el Reus, que coincidirà amb el seu aniversari, Javi Ballesteros no dubta que l’equip arribarà “en un molt bon estat de forma”. “És cert que hem començat tard la pretemporada, però hi ha temps per arribar-hi bé”, ha assenyalat, just després de reconèixer que “guanyant al Reus no hi hauria una millor manera de celebrar l’aniversari”. “Però més que en marcar, penso en aconseguir la victòria”, ha afegit rotundament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario