miércoles, 17 de agosto de 2011

El Lleida Esportiu obrirà una tenda Joma a partir de l'Octubre

Hi haurà productes oficials del club, també de la marca esportiva i estarà ubicada al Camp d’Esports

Durant el setembre servirà de punt de recollida de material als pares de la base

El Lleida Esportiu obrirà el proper mes d’octubre una botiga Joma. Estarà situada al costat de l’entrada a les oficines del Camp d’Esports, on estava situada l’antiga tenda. L’objectiu d’aquesta iniciativa és reactivar la implantació social del club a la ciutat. En aquesta botiga hi haurà productes oficials del Lleida Esportiu i també material de la marca esportiva.

El Lleida Esportiu gestionarà aquesta botiga i el contracte amb l’empresa madrilenya és per als tres pròxims anys. L’horari d’atenció al públic s’ajustarà als entrenaments dels diferents equips del futbol base blau. Durant la temporada també s’obrirà els dies de partit.

A més, durant el mes de setembre servirà de punt de recollida de la roba dels diferents equips del futbol base. Així, els pares tindran un espai on adquirir l’equipació dels gairebé 400 jugadors en etapa de formació.

David Freixes, un dels responsables de l’àrea social del Lleida Esportiu, manifesta que “obrir la botiga servirà per centralitzar la venda de material per a la base abans d’obrir-la al públic i facilitar a les famílies l’accés al material”. A més, ha admès Freixes “servirà per ampliar la presència del club a la societat. Volem que tothom qui vulgui es pugui comprar una samarreta del Lleida amb facilitat. A més, posem a disposició de la ciutat un punt de venda d’una marca esportiva reconeguda”, ha finalitzat Freixes.

1 comentario:

  1. horari que cosedeix amb el barça si hiha lliga a primera restara public a l estadi perque no ferlo a les 19:00 a les 20 30 massa just per agafar el bussos es que soc de la bordeta

    ResponderEliminar