martes, 16 de agosto de 2011

Arrenca el futbol base del Lleida Esportiu

La inscripció és de 300 euros més 25 de la mutualitat de la Federació Catalana

Es pagarà en dues ocasions, al setembre i a l’octubre

La previsió és fer uns 27 equips entre Base i Escola amb un total de 400 jugadors

El Lleida Esportiu confia en arribar als 27 equips de base, amb un total de 350 jugadors en etapa de formació. La previsió de la coordinació d’aquesta àrea és que el futbol base de l’entitat tingui 13 equips (1 femení a Segona Nacional, 2 Juvenils, 3 Cadets, 1 Infantil i 6 Alevins de futbol 7) amb un total de 200 jugadors. Per la seva banda, a l’Escola la idea és que hi hagin 14 equips de futbol 7 (8 Benjamins, 4 Prebenjamins i 2 Babies) amb un total de 140 nens. Per dirigir aquests equips el club confia en una cinquantena de tècnics.

La inscripció per jugador serà de 300 euros, més 25 euros corresponents a la mutualitat de la Federació Catalana de Futbol, que fins ara era gratuita. Els pagaments es podran fraccionar en dos. La direcció del club posa a disposición dels nois i noies de la base un pack de roba complert amb xandall, roba d’estiu i d’hivern i un anorak al preu de 195 euros. Aquest pack servirà per als pròxims 3 anys. Durant el setembre, al moment de recollir la roba al club, es pagarà la indumentària i 150 euros de la inscripció. Amb el primer pagament el club farà entrega de 3 acreditacions de futbol base, una per al jugador/a, i dues per als seus pares o responsables legals. La resta de l’import de la inscripció, és a dir 175 euros, es farà a l’octubre. Per a qualsevol dubte el telefon d’informació que facilita l’entitat per als integrants de la base és el 973 23.00.61.

Inici dels entrenaments esglaonat

La tornada als entrenaments serà esglaonada. D’aquesta manera, la setmana del 22 d’agost començaran la pretemporada els equips del Juvenil B, el Cadet A i B i el femení, que enguany militarà a la Segona Nacional (que rebateja la de Primera Nacional de la temporada passada). La següent setmana, la del 29 d’agost els equips que començaran els seus entrenaments seran el Cadet C, l’Infantil i els 6 alevins. A començaments de setembre, a partir del dia 5, seran els integrants de l’Escola els qui començaran la seva activitat esportiva i formativa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario