miércoles, 3 de agosto de 2011

Equipació ofical ja presentada al Camp d'Esports

▪ Els futbolistes Víctor Ibáñez, Jaume, Ballesteros, Imaz i Palau han estat els models encarregats de lluir la roba de joc, de la marca Joma Sport.

▪ L’equipatge suplent, de color bordeus, és una de les novetats d’enguany, juntament amb el lema “Som i serem” visible sota l’escut del club.

El Lleida Esportiu ha presentat aquest dimecres les seves diferents equipacions de joc per a la temporada 2011-2012. Cinc futbolistes del primer equip –Jaume Delgado, Jesús Imaz, Javi Ballesteros i els porters Víctor Ibáñez i Sergi Palau- han exercit de models per un dia i han estat els encarregats de lluir, davant dels mitjans de comunicació, la roba que ha dissenyat la firma Joma Sport. L’acte ha tingut lloc sobre la gespa del Camp d’Esports.

El Lleida Esportiu manté els colors en l’equipatge principal. És a dir, samarreta blava, pantalons blancs i mitges blaves. Per a la suplent, el club ha recuperat la clàssica de color bordeus en la seva totalitat, en homenatge a la bandera de la ciutat. Per la seva part, la vestimenta dels porters és totalment negra, amb detalls rosa i blanc; mentre que la suplent compta amb una samarreta taronja. Una altra de les novetats més significatives és la presència a la samarreta del lema “Som i serem”visible sota l’escut del Lleida Esportiu. Durant els partits amistosos de pretemporada el lema també es podrà llegir a la zona que, ja amb la competició oficial en marxa, ocuparà el patrocinador principal de l’equip.

Joma Sport vestirà durant les tres properes temporades a la primera plantilla i a la resta d’equips del futbol base i de l’escola. El contracte de vinculació d’aquesta marca amb el Lleida Esportiu també inclou el subministrament de roba i material per als entrenaments i els desplaçaments.

No hay comentarios:

Publicar un comentario