martes, 2 de agosto de 2011

Presentació al Camp d'Esports de Jorge Giménez

▪ El jugador, que ve de pujar a Segona A amb l’Alcoyano, recorda que sense grans pressupostos es poden assolir reptes importants.

▪ El migcampista de València està molt satisfet amb la seva primera setmana al club i confessa que sempre ha estat “molt atractiu” jugar a Lleida.

Jorge Giménez està cridat a ser un dels jugadors importants del Lleida Esportiu aquesta temporada. Procedent de l’ Alcoyano, amb qui ha assolit l’ascens a Segona A, aquest migcampista té clar que compta amb dos virtuts que a l’equip li aniran molt bé: “Molta velocitat i caràcter”Però afegeix que, sobretot, espera ajudar als seus companys "per donar moltes alegries a l’afició” Així ho ha assegurat aquest dimarts en el transcurs de la seva presentació oficial als mitjans de comunicació, acte en el que ha estat acompanyat pel director esportiu Jordi Esteve.

A aquest jugador natural de Bétera (València) no l’ha espantat gens el que ha passat ha aquest estiu a la capital del Segrià amb el futbol. “Segueix sent el Lleida. La seva història ho diu tot, el seu estadi, la ciutat... Sempre és molt atractiu venir a jugar aquí” ha reconegut. "Al darrera hi ha un grup professional que ajuda a que tot vagi millor i la veritat és que tinc grans esperances en portar el Lleida el més amunt possible, tot i que cal ser sensats, treballar molt i anar poc a poc” ha assenyalat.

L’adaptació de Jorge Giménez al Lleida Esportiu està sent molt ràpida. “Porto només una setmana i tot està sortint perfecte. Tothom, des del vestidor fins a la directiva, passant pel cos tècnic, m’han rebut molt bé” ha assegurat el jugador. “és d’agraïr l'esforç que han fet per portar-me fins aquí” ha afegit.
Jorge Giménez, després de diversos anys a Segona B, es va donar a conèixer especialment amb el Dénia que la temporada 2009-2010 va estar a un sol pas de disputar el play off d’ascens. Amb el conjunt alacantí va marcar vuit gols i va ser un dels artífexs de la històrica campanya del club groc. La glòria la va tastar la temporada passada amb l’ascens de l’Alcoyano a Segona A. “Ningú s’esperava aconseguir-ho".

"Però això demostra que sense grans pressupostos també es poden assolir grans fites” ha advertit.

Jorge Giménez arriba al Lleida Esportiu amb 26 anys i és un migcampista dretà, desequilibrant i ràpid. Fa 1,70 metres d’alçada i pesa 68 quilograms.

No hay comentarios:

Publicar un comentario