sábado, 13 de agosto de 2011

L'empresa Paco Monzón renova com a segon patrocinador del club

▪ L’empresa lleidatana manté la seva confiança amb el futbol blau i lluirà el seu logotip a l’esquena de la samarreta i també patrocinarà als dos equips juvenils.

▪ El president Albert Esteve ha destacat que “el teixit empresarial de Lleida està al costat i responsabilitztat del futbol professional i de base”.

El Lleida Esportiu i l’empresa constructora Paco Monzón SL han renovat el conveni de col.laboració que unia a les dues entitats la temporada passada. D’aquesta manera, l’empresa lleidatana seguirà vinculada al club com a segon patrocinador del primer equip i com a primer espónsor dels dos conjunts juvenils de la base. Així, el logotip de Paco Monzón SL lluirà a la part del darrere de la samarreta del primer equip de manera més destacada que el passat exercici i també a les mànigues. Per la seva banda, l’apadrinament dels dos equips juvenils suposa situar el logotip de Paco Monzón SL al pit de la samarreta.

Amb aquest nou contracte el Lleida Esportiu es garanteix la continuïtat d’una de les empreses col.laboradoes més destacades. En aquest sentit, el president Albert Esteve, ha manifestat que “és una molt bona notícia per a nosaltres que una empresa com Paco Monzón renovi la seva confiança amb el futbol lleidatà i se sumi al projecte. Ara hem d’aconseguir que més empreses es vinculin amb l’entitat per garantir el futur del futbol a Lleida.”

Esteve ha subratllat la predisposició de les empreses de la ciutat i la província en el projecte. “A través del departament de màrqueting hem mantingut diferents reunions des de les últimes setmanes i les sensacions són molt satisfactòries”. En aquest sentit, ha afegit que “el teixit empresarial de Lleida està al costat i responsabilitztat del futbol professional i de base”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario