lunes, 15 de agosto de 2011

El Lleida Esportiu arriba als 500 socis en els primers 9 dies de campanya

Des de l’inici del pla de captació d’abonaments el passat 2 d’agost, l’afluència d’aficionats a les oficines del club ha estat constant i ha enregistrat una mitjana de 59 persones diàries

El ritme de venda d’abonaments és superior al d’anteriors temporades i supera en més de 400 socis la captació de l’any passat durant el mateix termini de dies

Dels 534 socis, un total de 401 corresponen a renovacions i 133 a noves altesEl Lleida Esportiu compta des d’aquesta setmana amb més de 500 socis. Sota el lema “Som i serem”, el pla de captació d’abonaments, iniciat el passat 2 d’agost, ha enregistrat una mitjana de 59 persones diàries i un total de 534 socis, dels quals 401 corresponen a renovacions i 133 a noves altes.

Durant els 9 primers dies de campanya, el ritme de venda de carnets està resultant satisfactori i és superior al d’anteriors temporades. La quantitat de socis captats en aquestes dues setmanes presenta un increment de 400 abonats respecte al mateix termini temporal del passat any. Durant la passada temporada, el volum de carnets expedits ascendia a 122 unitats en el mateix període.

El responsable de l’Area Social del Lleida Esportiu, Òscar Sarramia, destaca “la bona resposta dels aficionats durant el mes d’agost” i agraeix “la confiança mostrada a les més de 500 persones que ja s’han apropat al club a traure el seu carnet”. Sarramia assegura que “la resposta que estan tenint els socis reconforta per seguir treballant pel projecte i demostra que la ciutat i la província estan al costat de l’entitat”.

L’horari d’atenció al soci seguirà sent de 9 a 14 hores de dilluns a divendres. Aquesta setmana, davant de l’inici del campionat de Lliga, les oficines del club també romandran obertes el dissabte des de les 9 i fins a les 14 hores.

Perspectiva de la campanya de socis

Fa exactament un any, la UE Lleida SAD, que havia posat a la venda els carnets el 21 de juliol, comptava aleshores amb menys abonats. En concret, 153, dels quals, només 18 eren altes i 135 eren renovacions. A la temporada 2008-2009, les xifres també eren inferiors respecte a les actuals: 398 socis a 12 d’agost, 19 altes i 379 renovacions. Les xifres que més s’aproximen a les que presenta enguany el Lleida Esportiu són les de la campanya 2007-2008, amb 483 abonats, dels quals 31 eren altes i 452, renovacions. A continuació us deixem un recordatori dels preus dels abonaments:

No hay comentarios:

Publicar un comentario