jueves, 4 de agosto de 2011

Víctor Ibáñez i Canario, presentats al Camp d'Esports

▪ El porter, que l’any passat va militar al Castelló i a l’Eibar, reconeix que jugar al Camp d’Esports “sempre va ser la primera opció”.

▪ Canario, molt content per jugar “en un estadi de Primera divisió”i per tornar a
coincidir amb Víctor, amb qui va jugar quatre anys consecutius al RCD Espanyol.
El porter Víctor Ibáñez i el migcampista José Antonio Méndez “Canario”s’han mostrat molt satisfets amb el seu fitxatge pel Lleida Esportiu i molt esperançats en poder fer una gran temporada per ajudar a situar l’equip “el més amunt possible”. Víctor i Canario són dos futbolistes joves amb molta projecció. Tanta, que molts els assenyalen com a dos de les més fermes promeses sorgides del planter del RCD Espanyol. Després de jugar quatre anys junts al club blanc-i-blau, el porter va marxar cedit la temporada passada al Castelló i el migcampista a l’Sporting Mahonés.

Víctor Ibáñez espera fer un gran any. “Venia buscant un equip competitiu i que alhora em permetés tenir minuts de joc”, ha reconegut. En aquest sentit, Víctor no ha dubtat en assenyalar que “el Lleida Esportiu era, des del primer moment, la primera opció”. “La temporada passada va quedar cinquè i va estar a punt de jugar el play off d’ascens. Igualar-ho ja estaria molt bé, però sobretot el que hem de fer és fer-nos forts”, ha contestat quan li han preguntat per objectius. El nou porter del club lleidatà també té clar que s’haurà de guanyar la titularitat. “Comencem de zero, tant jo com el Sergi”, ha dit, alhora que també ha tingut paraules per l’anterior defensor de la porteria blava, Eduardo Pérez. “Tinc molt bona relació amb ell i, a més de tenir molt nom, és una gran persona. Ja estic rebent consells per poder seguir les seves passes”, ha assenyalat.

Per la seva part, José Antonio Méndez “Canario” ha confessat tenir molta amistat amb Víctor Ibáñez i no ha pogut amagar la seva satisfacció per jugar novament al seu costat. “Vam estar quatre anys junts a l’Espanyol i quan se’m va oferir venir a un club com aquest, amb la seva història, amb un camp de Primera divisió i, a sobre, amb la possibilitat de tornar a coincidir amb el Víctor, no m’ho vaig pensar dues vegades”, ha reconegut. “Tenia molt clar que volia venir aquí”, ha afegit aquest jugador, que la temporada passada, amb sis gols i trenta-set partits jugats, va ser un dels més destacats de l’Sporting Mahonés. Pel que fa a objectius, a nivell individual, Canario espera “jugar el màxim que pugui”i, a nivell col·lectiu, que “el Lleida estigui el més amunt possible”.
Víctor i Canario han estat presentats oficialment aquest dijous als mitjans de comunicació, en un acte on han estat acompanyats pel responsable de l’àrea social del Lleida Esportiu, David Freixes. El dissabte s’espera que tots dos debutin amb el seu nou equip en l’amistós contra la Pobla de Mafumet, al terreny de joc de Balàfia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario