viernes, 23 de septiembre de 2011

Declaracions d'Emili Vicente abans del partit contra l'Sporting Mahonés

• L’entrenador de la Seu no podrà comptar amb Jorge Giménez, Dani Pujol, Casquero i Saife, tots ells per lesió

• Emili assegura que “sortiran al camp com si demà fos una final, però amb confiança i tranquil·litat”
Emili Vicente en una anterior compareixença davant dels medis

L’entrenador del Lleida Esportiu, Emili Vicente, demana als seus jugadors que continuïn amb la concentració que han mantingut en els últims partits on han aconseguit encadenar 3 victòries consecutives. El tècnic de la Seu assegura que “l’equip es nota més sòlid, sobretot en defensa, i esperem continuar en aquesta línia. És la millor medicina perquè l’equip cregui en les seues possibilitats, per aquest motiu hem de ser constants”.

Els darrers resultats han fet que l’equip tingui més confiança, però Vicente toca de peus a terra i explica que “hem pactat amb els jugadors no mirar la classificació ja que ens portaría problemes. Només hem de tenir al cap la idea de posar-li les coses difícils al rival i fer les coses bé. Demà volem fer un bon partit davant un rival difícil. Els jugadors sortiran al camp com si demà fos una final, però també amb confiança i tranquil.litat”.

Per aquest partit de lliga l’entrenador urgellenc tindrà les baixes per lesió de Jorge Giménez, que es va lesionar en l’últim partit de lliga a casa davant el Teruel, el jove de la pedrera Dani Pujol, i Casquero i Saife que s’estan recuperant de les seues

Pel que fa al rival, el tècnic del conjunt blau es mostra cautelós davant un Sporting Mahonés molt fort a casa “on no ha encaixat cap gol i ha guanyat els 2 partits que s’hi han jugat. És un equip molt fort en defensa i bo a pilota aturada” ha dit. A més, també ha comentat que el seu entrenador, el lleidatà Lluis Elcacho, “coneix molt bé als nostres jugadors, sobretot als de la casa, ja que és una persona vinculada al Lleida i que compta amb molta experiencia”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario