lunes, 26 de septiembre de 2011

El Lleida Esportiu participarà a la fira Sant Miquel

• El club tindrà un estand facilitat per Joma on els visitants podran fer-se socis

• Representants de l’entitat estaran presents a la fira per exposar el projecte a les empreses i a la ciutadania

El Lleida Esportiu participarà en la 57a edició de la fira de Sant Miquel, que es farà a la capital del Segrià del 29 de setembre al 2 d’octubre. El club disposarà d’un estand patrocinat per la marca esportiva Joma dins del recinte firal per tal de donar a conèixer el nou projecte blau. A més, aquest espai facilitat per la marca que vesteix a tots els equips de l’entitat lleidatana servirà com a punt de partida de la botiga del club, que arrencarà durant el mes d’octubre.
Des de dijous i fins diumenge hi passaran diversos representants del club, entre ells, jugadors del primer equip del Lleida Esportiu, així com també membres del cos tècnic, que repartiran entre els assistents pósters signats per la plantilla blava.

A més, des del club s’aprofitarà per ampliar la campanya de socis endegada aquest estiu sota el lema ‘Som i Serem’, així com també per potenciar més la captació d’empreses col.laboradores que apostin pel nou projecte de l’entitat.

Fins dissabte tots els visitants que s’apropin a l’estand del Lleida Esportiu podran fer-se socis del club, ja que diumenge hi haurà partit de Lliga al Camp d’Esports contra el CE L’Hospitalet. Els visitants també podran adquirir fins diumenge al matí entrades per al partit contra el conjunt barceloní a la zona habilitada al recinte firal.

Per altra part també anunciem que a partir d'aquest dilluns, la Isabel Clariana serà la responsable de l'àrea de comunicació del Lleida Esportiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario