lunes, 26 de septiembre de 2011

El Lleida Esportiu arriba ja als 2100 socis

▪ Els responsables de l’àrea social estan satisfets per la resposta de l’afició

▪ A l’estand de la fira de Sant Miquel el club vol arribar als 2.500


Dos socis retirant el seu abonament // Arxiu

El Lleida Esportiu ha superat els 2.100 socis gairebé dos mesos després de l’inici de la campanya d’abonaments el passat dia 2 d’agost sota el lema ‘Som i Serem’.

Ara el repte del club és arribar als 2.500 socis en els propers dies. L’estand que el Lleida Esportiu tindrà a la 57a fira de Sant Miquel ha de ser un aparador per superar aquesta xifra. Per aquest motiu, responsables de diverses àrees de l’entitat estaran presents al recinte firal del 29 de setembre al 2 d’octubre per tal de donar a conèixer el nou projecte als visitants i a les empreses que participaran a la Fira.

El responsable de l’Àrea Social del Lleida Esportiu, Òscar Sarramia s’ha mostrat “satisfet amb la resposta de l’afició, ja que des del primer moment han confiat amb el club i ens han fet costat”. També ha comentat que des del “l’entitat no parem de treballar perquè la massa social augmenti. Per això, ara, durant la fira de Sant Miquel ens marquem la fita d’arribar als 2.500 socis. Aconseguir gairebé 400 nous abonats és difícil en 4 dies, però amb l’elevat nombre de visitants de la Fira, crec que podem assolir aquesta xifra”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario